Litecoin kurucusu Charlie Lee, son yatırımlarını açıkladı.
Litecoin kurucusu Charlie Lee, son yatırımlarını açıkladı.

Litecoin kurucusu son yatırımlarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Custody ve Lightning girişimi Casa’ya yatırım yaptığını açıkladı.

2013’te Coinbase’e ilk katılanlardan biri olduğunu ifade eden Lee, o gün olduğu gibi Casa için de heyecan duyduğunu söyledi:

2013’te Coinbase ile ilgili ne düşünüyorsam bugün de Casa ile ilgili hislerim aynı. 2013’te. Casa, Bitcoin’in kullanımını kolaylaştırıyor ve bu alan için son derece önemli. Harika şeyler bekliyorum! Açıklama: Ben Casa’nın bir yatırımcısıyım.

Litecoin kurucusu Casa’yı destekliyor

Lee’nin tweet’i, eski Microsoft yazılım mühendisi Brian Lockhart’ın işe alındığını belirten Casa’nın duyurusuna yanıt olarak geldi.

2018’de Keymaster App’in iOS versiyonunu çıkaran şirket bu yılın mart ayında uygulamayı Android’e de getirmişti ve ayrıca bir tak-çalıştır Bitcoin Lightning düğümü satıyor. Geçen yılın eylül ayında Casa, node’un Litecoin’in Lightning ağına da güç sağlayacağını açıkladı. Ancak LTC’nin desteği henüz başlatılmadı.

2018’in mart ayında bir fonlama programı başlatan Casa, Crunchbase verilerine göre 2,1 milyon dolar toplamayı başardı.

dailyhodl

 

Mastercard kripto para ekibi kuruyor

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin