Litecoin kritik destek seviyesinin altına düştü! Daha fazla aşağı yönlü hareket beklenebilir mi?
Litecoin kritik destek seviyesinin altına düştü! Daha fazla aşağı yönlü hareket beklenebilir mi?

Litecoin kritik destek seviyesinin altına düştü! Daha fazla aşağı yönlü hareket beklenebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, düşüş baskısı arttıkça LTC fiyatının 87,5 dolarlık destek seviyesinin altına düştüğünü gösteriyor.

Daha geniş kripto para piyasası, çoğu büyük kripto para birimi negatif fiyat hareketleri kaydettiğinden, son 24 saat içinde düşüş eğilimi gözlemledi. Başlıca kaybedenler arasında sırasıyla %6,97 ve %6,09 düşüş kaydeden NEAR ve AVAX bulunuyor.

LTC 87,50 doların altına düşüyor

image 533

MACD, histogramın kırmızı rengiyle ifade edildiği için şu anda düşüş eğilimini koruyor ve istikrarlı bir düşüş momentumuna işaret ediyor. Ayrıca, daha koyu gölge, fiyat 88 dolar destek seviyesine yaklaşırken artan bir düşüş baskısını gösteriyor.

Son on gündeki net fiyat hareketi pozitif kaldığından, EMA’lar şu anda ortalama pozisyonun üzerinde işlem görüyor. Dahası, EMA’lar birbirlerinden uzaklaşıyor ve bu da istikrarlı bir düşüş ivmesi olduğunu gösteriyor. Ayrıca, farklılaşan EMA’lar, varlık için artan bir düşüş baskısı olduğunu gösteriyor.

RSI kısa bir süre için aşırı alım bölgesine yükseldi, ancak o zamandan beri yükseliş ivmesi yavaşladığından ortalama çizgiye doğru düştü. Yazım sırasında gösterge, düşüş momentumu göstererek 43.97 endeks birimi seviyesinde ortalama çizginin altına çekildi. Ayrıca, aşağı yönlü eğim, fiyat 88 dolar seviyesinin altına düştüğü için mevcut fiyat seviyesinde düşüş baskısı olduğunu gösteriyor.

Bollinger Bantları, fiyat hareketi son günlerde düşük oynaklık gösterdiğinden şu anda dar bir aralıkta işlem görüyor. Bununla birlikte, fiyat hareketi bantların alt sınırına yakın bir düşüş hareketi gözlemlediğinden gösterge genişliyor. Göstergenin alt çizgisi 86,36 dolar işaretinde destek sağlarken, ortalama çizgi 89,01 dolar işaretinde bir direnç seviyesi sunuyor.

LTC için teknik analizler

Genel olarak, 4 saatlik Litecoin fiyat analizi, ayıları destekleyen 26 ana teknik göstergeden 11’iyle bir satış sinyali veriyor. Öte yandan göstergelerden altısı, son saatlerde düşük bir yükseliş eğilimi gösteren boğaları destekliyor. Aynı zamanda, dokuz gösterge piyasanın hiçbir tarafını desteklemiyor.

24 saatlik Litecoin fiyat analizi ayıları desteklemiyor ve bunun yerine, yukarı yönlü bir hareket öneren dördüne karşı aşağı yönlü bir hareket öneren 12 göstergeli bir satın alma sinyali veriyor. Analiz, önemli bir yükseliş direncinin devam etmesiyle orta vadeli grafiklerde güçlü bir düşüş hakimiyeti gösteriyor. Bu arada, kalan on gösterge baskı zamanında herhangi bir sinyal vermiyor.

Litecoin fiyat analizinden ne beklenebilir?

image 532

Litecoin fiyat analizi, fiyatın son 30 gün içinde 66 dolardan mevcut 87 dolara yükselmesiyle Litecoin piyasasının güçlü bir yükseliş rallisi yaşadığını gösteriyor. Şu anda, fiyat hareketi 92,50 dolardan reddedilip 85 dolara düştüğü için bu seviyede güçlü bir düşüş baskısı yaşıyor.

Yatırımcılar, LTC’nin en yakın kilit destek seviyesinin bulunduğu 85 dolar destek seviyesine inmesini beklemelidir. Bu öneri, her ikisi de ayıları destekleyen kısa vadeli göstergeler ve 4 saatlik teknik analizlerle destekleniyor. Öte yandan, orta vadeli teknikler yükseliş eğiliminde olsa da, son fiyat hareketlerine henüz tepki vermiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin