Hafta sonu piyasa izlemesi: Litecoin günün en çok kazanan varlığı olarak öne çıkıyor
Hafta sonu piyasa izlemesi: Litecoin günün en çok kazanan varlığı olarak öne çıkıyor

Hafta sonu piyasa izlemesi: Litecoin günün en çok kazanan varlığı olarak öne çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LTC, son 24 saatte etkileyici bir fiyat artışı yaşayan birkaç altcoin arasında yer alıyor.

BTC, son 24 saatte bir kez daha 23.500 doları aşamamasına rağmen bugün yeşilde işlem görüyor ve 23.000 doların üzerinde duruyor.

Altcoinler bugün oldukça sakin, çünkü sadece Litecoin kayda değer bir kazanç gördü.

Bitcoin 23.000 doların üzerinde

Geçen hafta sonu başlangıcında, Bitcoin’in fiyatı 21.000 dolardan 23.000 doların üzerine çıktı. 23.000 dolara ulaşmak, BTC aylarca 17.000 dolar civarında sıkışıp kaldığı için birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaşmak anlamına geliyordu.

Kripto para birimi, birkaç kısa fiyat artışı dışında haftanın çoğunu 22.000 ila 23.000 dolar aralığında geçirdi. En kayda değer olanı, varlığı Eylül ayından bu yana yeni en yüksek fiyat noktası olan 23.800 dolara çıkardı.

Ancak, her girişim ayılar tarafından hızla durduruldu ve yeni yerel zirvelere izin vermediler. Ardından ABD GSYİH verileri ve PCE rakamları geldi, ancak önemli bir oynaklık getirmediler.

Bu nedenle, BTC hafta sonuna 23.000 doların biraz altında girdi. Bitstamp’ta 23.300 dolara kadar fırladı ve o zamandan beri biraz geri çekilmiş olsa da, şu an itibariyle hâlâ 23.000 doların üzerinde işlem görüyor.

BTCUSD. Source: TradingView

LTC %7,5 arttı

Litecoin, bugün daha büyük hacimli altcoinler arasında en etkileyici performans göstereni olarak öne çıkıyor. LTC %7’nin üzerinde arttı ve 6 Mayıs’tan bu yana en yüksek fiyat noktası olan 100 dolara yakın işlem görüyor.

LEO ve APT, bugün yeşil olan diğer altcoinler arasında yer alıyor. Her ikisi de yaklaşık %3 arttı ve sırasıyla 3,7 ve 18 dolardan işlem görüyor.

Ethereum, Binance Coin, Ripple, Cardano, Polygon ve OKB, %1’e varan kazançlarla bugünü oldukça sakin geçiriyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin