Litecoin fiyatında son durum: Yeni güncelleme beklentileri karşılamadı
Litecoin fiyatında son durum: Yeni güncelleme beklentileri karşılamadı

Litecoin fiyatında son durum: Yeni güncelleme beklentileri karşılamadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcıların kriptoya olan ilgisini artırmanın yollarından biri ağ iyileştirmesidir. Kripto para geliştiricileri, genellikle ağı verimli hale getirmek, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunsuz işlemleri engelleyen sorunları gidermek için iyileştirme önerileri sunar.

Litecoin, ağ güvenliğini artırmak ve düğümleri etkileyen kritik sorunları düzeltmek için bir ağ yükseltmesi yayınladı. Litecoin Vakfı, Litecoin Core 0.21.2.2 adlı güncellemeyi 2 Mart’ta duyurdu ve Twitter’da bilgileri paylaştı. LTC fiyatındaki düşüş göz önüne alındığında, güncelleme madencilerin ağa olan ilgisini yüksek tutmak için yetersiz görünüyor.

Litecoin fiyat hareketi

LTC, 2022 yılını 68 dolar seviyesinden kapattı. Aynı gün, gün içi en yüksek seviyesi 70 dolar ve gün içi en düşük seviyesi 67,79 dolar olarak kaydedildi. LTC 2023 yılına olumlu fiyat hareketleriyle başladı ve 1 Ocak’ta gün sonunda 74 dolara çıktı.

Kripto para, 14 Ocak’ta 90 dolara ve 2 Şubat’ta 101 dolara ulaşana kadar yükseliş trendini sürdürdü. LTC, 3 Şubat’tan 3 Mart’a kadar 80 ila 100 dolar arasında işlem gördü.

Yazım sırasında, LTC 89,9 dolardan işlem görüyor ve 24 saat içinde hafif bir kayıp gösteriyor. Ancak işlem hacmi %48,42 düştü ve bu da kripto paraya olan ilginin düştüğünü gösteriyor.

Özellikle Litecoin Core 0.21.2.2, LTC madenciliğinin büyümesini artırdı. Coinwarz’ın verileri, ağ karma oranının hafif bir artış kaydettiğini gösteriyor ve bu da yeni madencilerin harekete geçtiğini gösteriyor.

Litecoin New Update Not Sufficient To Keep Miners Going

Madenciler LTC’ye olan ilgilerini kaybedebilir

Litecoin’in günlük grafiği, ayıların fiyat üzerindeki baskısının devam ettiğini gösteriyor. LTC’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr işaretin altına yöneldi ve ayrıca Chaikin Para Akışında (CMF) bir düşüş var.

Ayrıca Litecoin fiyatı Bollinger Bantlarının alt kısmına dokunarak yüksek volatilite alanına doğru hareket ediyor. MACD göstergesi de LTC piyasasında düşüş eğilimi gösteriyor ve bu da önümüzdeki günlerde daha fazla aşağı yönlü harekete işaret ediyor.

Şu anda, LTC grafik göstergeleri yakın bir fiyat düşüş trendi gösteriyor. Metrikleri kötü göründüğü için blockchain performansı da olumlu bir tablo çizmiyor. Bir başka endişe verici konu da LTC için günlük zincir üstü işlem hacminin düşmesidir. Coinmarketcap, LTC işlem hacminde %48,56’lık bir düşüş gösteriyor.

Ayrıca, LTC’nin 3 Mart’ta DyDx fonlama oranında keskin bir düşüş kaydetmesiyle türev piyasasındaki talep de düştü. Tüm bu kayıplar ve göstergeler ile LTC piyasası, yatırımcıların güvenini azaltan olumsuz duygular kaydetti.

Litecoin New Update Not Sufficient To Keep Miners Going

Analistler, fiyat düşerse madencilerin de ağa olan ilgilerini kaybedebileceklerinden endişe ediyorlar. Ayrıca LTC, momentum sallanırken günlük mumun üzerine çıkmakta zorlanıyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin