Litecoin artıyor: LTC’nin kurucusu Charlie Lee’yi artık bağışlayabilirsiniz
Litecoin artıyor: LTC’nin kurucusu Charlie Lee’yi artık bağışlayabilirsiniz

Litecoin fiyatı sükse yaptı: LTC’nin kurucusu Charlie Lee’yi artık bağışlayabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, 2017’nin dördüncü çeyreğinde tüm LTC’sini sattığını kripto topluluğuna açıkladı.

Çıkar çatışması

Lee’nin yaptığı bu hamle çok fazla eleştiri aldı. Bu satışı, projenin geliştirilmesine yoğunlaşmak için yaptığını vurguladı.

Ayrıca, Litecoin hakkındaki yorumlarını kripto para topluluğu da istemiyordu. Zira topluluk onun yorumlarını bir çıkar çatışması olarak değerlendiriyordu.

Charlie Lee’nin senaryoya ilişkin açıklaması, 2018 yılının Temmuz ayında aşağıdaki açıklamayla ifade edildi.

“Sattım çünkü LTC’ye sahip olmak, kısa vadede değeri artırmak için bir şeyler yapabileceğim bir durum haline getirdi. Ancak Litecoin’in uzun vadeli başarısı için kötü. Bu çatışmayı istemedim. Bunu defalarca açıkladım. Hâlâ anlamadıysanız, size yardım edemem.”

Charlie Lee’yi Litecoin’lerini sattığı için bağışlama zamanı gelmiş olabilir.

Litecoin Vakfı proje direktörü David Schwartz dün bir tweet’te Charlie Lee’nin LTC’sini ortalama 205 $ değerinde sattığına dikkat çekti. Litecoin’in o zamandan beri 200 doların üzerinde bir değer kazandığını ve Charlie Lee eleştirmenlerinin artık bir anlamının kalmadığını ima etti.

Litecoin daha yüksek seviyelere gelebilir

Yazım sırasında Litecoin, Bitcoin’in çok beklenen 50 bin dolarlık tavanı test etmeye çalışmasının getirdiği genel kripto çapında bir yükselişin ortasında 223 dolardan işlem görüyor. Litecoin genellikle Bitcoin’in küçük kardeşi olarak anılır ve BTC’nin gittiği yeri LTC takip eder.

İki dijital varlık arasındaki ilişkiyi açıklamaya çalışırsak şunu söyleyebiliz. Bitcoin dijital altın olarak değerlendirilirken Litecoin Gümüş Bitcoin olarak değerlendiriliyor.

Muhtemelen, bazı kripto yatırımcıları bir kez daha Litecoin’i şu anda 50 bin dolara yaklaşan Bitcoin için daha ucuz bir seçenek olarak görecek. Bu nedenle Litecoin, 2017/18 boğa döngüsü sırasında en son görülen seviyeleri yeniden test etmek için çok iyi bir yörüngede olabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin