Litecoin fiyatı son 48 saatte en çok yükselenler arasına girdi; Yükseliş devam eder mi?
Litecoin fiyatı son 48 saatte en çok yükselenler arasına girdi; Yükseliş devam eder mi?

Litecoin fiyatı son 48 saatte en çok yükselenler arasına girdi; Yükseliş devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyatının, son 48 saatte % 30 yükselişine rağmen hala biraz daha yolu var gibi bir görüntü çiziyor.

Bitcoin ve kripto para piyasası rallisinin ardından Ethereum, Litecoin ve Cardano gibi en eski altcoinler güçlü bir pozitif fiyat hareketiyle karşı karşıya kaldı. Litecoin için son 48 saat, son 80 günün en verimli saat dilimi oldu.

Litecoin fiyatları fırladı

Son 48 saat içinde, bir zamanlar “kripto para piyasasının gümüşü” olarak adlandırılan altcoin, 200 gün içinde ilk kez 240 doları aştı. Daha önce, 13 Eylül’de Litecoin, 240 dolarlık direnci test etmişti ancak ardından hızla geri çekildi. O zamanki hızlı büyüme, Walmart’ın Litecoin ödemelerini kabul ettiğine dair yanlış bir söylentiye bağlandı ve bu daha sonra bu haber hızlı şekilde yalanlandı

Litecoin Daily Chart

Şu anda, günlük artış %9’u kalıyor ve kripto para 228 dolardan 250 doların üzerine hareket ediyor. Piyasa, LTC’nin oradan geri çekilip çekilmeyeceğine veya ilerleyişine devam edip etmeyeceğine henüz karar vermedi, ancak son altı saat içinde fiyatlar şu anki büyük direnç olan 250 doları test aşamasına girmiş durumda.

Blockchain verileri

Litecoin Blockchain  verileri, en büyük direncin (emirler açısından) fiyatı çoktan geçtiğini gösteriyor. IntoTheBlock verilerine göre en güçlü satış hacmi 212 dolardan gerçekleşti.

Fiyatların önemli ölçüde artmasıyla birlikte, Litecoin sahiplerinin neredeyse %20’si kâr bölgesine girdi  veya şu anda kripto paralarını gerçekleşmemiş bir kârla elinde tutuyor.

Piyasa verilerine ek olarak, Litecoin sirkülasyonu Ethereum’dan ayrıldı ve ilerledi ve günde 1,25 milyon tokene ulaştı. Fiyat artışını neredeyse her zaman bir ağ etkinliği artışı izler; bu, daha fazla trader’ın veya yatırımcının varlıklarını borsalardan aldığını veya çektiğini gösterir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin