Litecoin fiyatı kritik alanın üzerinde hareket ederse iki katına çıkabilir!
Litecoin fiyatı kritik alanın üzerinde hareket ederse iki katına çıkabilir!

Litecoin fiyatı kritik alanın üzerinde hareket ederse iki katına çıkabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyatı Mayıs 2021’den bu yana uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinin altında seyrediyor. Altcoin devam eden düşüş trendiyle birlikte Haziran 2022’de 40,3 dolara kadar düştü. Yılın başından bu yana kaydedilen en yüksek seviye 105,71 dolar oldu.

Litecoin fiyatı, 108 dolarlık direnç seviyelerinin birleştiği noktaya çok yakın hareket ediyor. Yatay bir direnç seviyesi ve alçalan bir direnç çizgisi bu direnci oluşturur. LTC fiyatı bunun üzerine çıkarsa, yükselişin tersine döndüğünü teyit edecek. Bu, LTC’nin fiyatını 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi olan 150 dolara ve hatta 226 dolara çıkarabilir.

Haftalık RSI bu olasılığı destekliyor çünkü 50’nin üzerinde ve düşüş eğilimi göstermiyor.

Litecoin’in fiyatı bu dirençten reddedilirse, 72 dolarlık yatay destek alanına geri düşebilir.

Litecoin (LTC) Weekly Movement

Litecoin dalga oluşumu yüzde 100 artışı destekliyor

Litecoin dalga sayısı son derece yükseliş gösteriyor. Litecoin fiyatı 1-2/1-2 dalga oluşumunda (siyah ve kırmızı) görünüyor ve şu anda üçüncü dalgada. Üçüncü dalga tipik olarak en uzun ve en keskin dalga olduğundan, yükselişin ivme kazanması bekleniyor. Sayım doğruysa, LTC 108 dolar aralığını aşarak 150 dolara doğru hareket edecek ve sonunda daha da yükselecek.

Sayımı destekleyen özellik, yükselen paralel kanaldan kopuş ve destek olarak onaylanmasıdır (yeşil simge). Bununla birlikte, LTC fiyatı 85 doların (kırmızı simge) altına düşerse, bu yükseliş tahminini geçersiz kılar. Bu durumda LTC fiyatı, kanalın destek hattı olan 60 dolara kadar düşebilir.

Litecoin (LTC) Price Wave Count

Sonuç olarak, en olası Litecoin fiyat analizi, 150 dolara ve ardından 225 dolara doğru bir kırılmanın olacağını gösteriyor. Ancak 85 doların altına düşmesi bu tahmini geçersiz kılabilir. Bu durumda, LTC fiyatının 60 dolara düşmesi bekleniyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin