Litecoin fiyatı bu yıl zirveleri görecek! İşte nedenleri
Litecoin fiyatı bu yıl zirveleri görecek! İşte nedenleri

Litecoin fiyatı bu yıl zirveleri görecek! İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin, kripto para birimlerini rekor değerlerden şoke edici seviyelere indiren son piyasa çöküşünden dolayı “düşük değer kaybı“ sürecinden geçiyor. Litecoin, aynı zamanda piyasada kendini kanıtlamış olan kripto paralardan biri. EOS gibi yakın rakipler bu düşüşten kurtulmayı başarırken, Litecoin fiyatı hala çöküş öncesi değerine doğru ilerliyor.

Litecoin fiyatı bu yıl zirveleri görecek! İşte nedenleri

Fakat bu gerilemeye rağmen, Litecoin’in bu yıl bir kez daha yüksek seviyeleri görmesine neden olacak birçok faktör var. Litecoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 366,15 dolar seviyesine ulaştı ve daha sonra 114,23 dolara düştü. Yazım sırasında Litecoin’in fiyatı 120 dolar seviyelerinde seyrediyor. Bu, iyileşme için bir başarısızlığa işaret etmez. Bunun yerine, Litecoin’in hala çok düşük değerde olduğunu ve yavaş yavaş bir kez daha büyüme potansiyelini göstermeye çalıştığına işaret eder. Analistlere göre, Litecoin fiyatı aşağıdaki faktörlerden dolayı büyük olasılıkla artacak.

Litecoin fiyatı yükseliş eğilimi gösteriyor

Litecoin fiyatının düşüşten bu yana biraz arttığı gözlenebilir. Bu nedenle, Litecoin’in momentumunu geri kazanması ve yükseliş eğilimini başlatması sadece bir zaman meselesi gibi görünüyor.

Yeni bir LitePay’ın piyasaya sürülmesi

LitePay çok umut verici bir üründü ancak lansmanı iptal edildi. Bu durum Litecoin’in saygınlığına ciddi şekilde zarar verdi. Birçok LTC destekçisi, LitePay’ın yeni ve daha uygun bir versiyonunun şu anda geliştirilme aşamasında olduğuna inanıyor. Bu sadece bir spekülasyon olsa da, benzer bir ürünün piyasaya sürülmesi Litecoin’in fiyatını artırabilir.

Litecoin’in Bitcoin ile ilişkisi

Yeni bir rekorun yüksekliğine katkıda bulunabilecek en önemli faktör, Litecoin’in Bitcoin ile ilişkisi olacak. Lee tarafından “Bitcoin’in gümüşü” olarak geliştirilen Litecoin, Bitcoin forkundan beri saygın bir marka haline geldi. LTC kripto parası büyük ölçüde, Litecoin’in değerinin muazzam ölçüde artmasına katkıda bulunacak büyük ölçekli yatırımcıları ilgilendirecek. Temel olarak, Bitcoin’in popülaritesi nedeniyle, bunun Litecoin’i de etkileyeceğini varsaymak mantıklı.

Sonuç olarak, Litecoin’in bu faktörlerle nasıl hareket edeceğini beklemeliyiz. Ancak Litecoin fiyatı zirveleri görebileceği gibi düşebilir de. Bu yüzden yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin