Litecoin fiyatı, artan satın almanın ortasında 250 $ 'a yükselmeye hazırlanıyor
Litecoin fiyatı, artan satın almanın ortasında 250 $ 'a yükselmeye hazırlanıyor

Litecoin fiyatı, artan satın almanın ortasında 250 $ ‘a yükselmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC), Ethereum’unkine benzer bir fiyat yörüngesi çizerse, günler içinde 250 dolara tırmanabilir.

Litecoin’in 186 doların yüksek seviyelerinden 48 saat içinde (10-11 Ocak) 111 doların en düşük seviyesine düşmesi, boğaların 200 dolar seviyesine doğru bir sıçrama umutlarını suya düşürmüştü. Ayrıca, bu, büyük varlıklar tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştıkça LTC’nin geciktiği anlamına geliyordu. Kripto para, 2017’de belirlenen tüm zamanların zirvesinden biraz uzakta kalsa da, muhtemelen en son yükseliş eğilimi 250 $ ‘lık bir LTC/USD hedefi görebilir.

Ethereum etkileyici bir performansla yol gösterdiği için, değer taşıdığı görülen altcoin’ler etrafında artan satın alma baskısı Litecoin için katalizör olabilir.

Zincir üstü analitik platformu Santiment’e göre, LTC, piyasa değerinin gerçekleşen değer (MVRV) ölçüsüne göre önerdiği şekilde satın alma bölgesine geri döndü. Gösterge, en son ne zaman zincir üzerinde hareket ettiğine göre altcoin’in kar veya zarar durumuna bakar.

Litecoin’in 30 günlük hareketli ortalama MVRV değeri, mevcut fiyatların bir satın alma fırsatı sunduğunu göstermek için yeni yükseliyor.

Litecoin fiyat analizi

Litecoin fiyatı, şimdiye kadar yukarı yönlü hareketini sınırlayan bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde konsolide olmak istiyor.

155 doların üzerindeki daha yüksek bir hareket, 160 dolarlık direnç seviyesini odak noktasına getirecek ve günlük grafikte son zamanlarda oluşan düşüş eğilimi gösteren baş ve omuzlar (H&S) modelinin önerdiği düşüşün perspektifini daha da geçersiz kılacaktır.

Bu nedenle, fiyatları H&S modelinin boyun çizgisinin üzerinde tutmak ve 20 günlük ve 50 günlük üssel hareketli ortalamalar, boğaların başarılı bir şekilde daha yüksek seviyeleri hedefleyebileceğini gösteriyor.

Alıcılar 160 $ ​​’ın üzerine çıkıp 165 $ civarında tedarik duvarının üzerinde kontrolü yeniden ele alırsa görünüm güçlenecek.

Günlük RSI, 165 $ ‘lık direnç kırılırsa LTC/USD çiftinin yükselmek için yer olduğunu göstermek için 50’nin üzerinde pozitif. Bu hareket, kısa vadede bu seviyelere ulaşılırsa yükselme eğiliminin devam etmesiyle birlikte, muhtemelen 180-200 $ civarında daha fazla satın alma emri gerektirecektir.

4 saatlik grafikte Litecoin fiyatı, 120-130 dolar seviyelerinde sağlam bir destek bölgesi oluşturdu. Boğalar, 01 Şubat 2021’de 130 doların üzerine çıktığından beri fiyatları 50-EMA (139 dolar) ve 20-EMA’nın (145 dolar) üzerinde tutmayı başardı.

En önemlisi, LTC / USD başlangıçta güçlü bir direnç olarak hareket eden yatay bir destek hattının üzerinde duruyor. Alıcılar, 4 saatlik grafikte 10 Ocak’ta oluşan düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarsa, ana hedef daha önce bahsedilen 180-200 $ bölgesi olacaktır.

LTC / USD fiyatı daha yüksek zaman dilimlerinde 140 $’ın altına düşerse, yukarıdaki senaryoların geçersiz kılınması geçerli olacaktır. Vurgulanan yükseliş görünümü, Litecoin düşmeye devam ederse ve günlük ve haftalık günlüklerde 120 $ ‘dan büyük desteği kırarsa negatife dönebilir ve düşüşe geçebilir.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, ayılar için nihai ödül 20-EMA (107 $) ve 50-EMA (81 $) için bir trend olacaktır.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin