Litecoin fiyat tahmini

Litecoin fiyat tahmini: LTC fiyatı 100 dolara ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat tahmini.  CoinMarketCap sıralamasına göre Litecoin (LTC) alıcıları pes etmeyecek gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde Litecoin’in daha fazla yükselişini görmek mümkün mü?

Top 10 coins by CoinMarketCap

Litecoin fiyat tahmini – LTC 100 dolara ne zaman ulaşacak?

Litecoin (LTC) %0,60 oranında arttı.

LTC/USD chart by TradingView

Yerel grafiğe göre, 90,15 dolar seviyesindeki direnç kırılmak üzere. Litecoin kritik direnci kırarsa, 92 dolarlık bölgeyi test etmek için yeterli güce sahip olacak.

LTC/USD chart by TradingView

Günlük zaman diliminde, Litecoin (LTC) henüz hangi yönde hareket edeceğine karar vermedi, çünkü fiyat 85,58 dolarlık destek ile 94,54 dolarlık direnç arasında işlem görüyor.

Bu bağlamda, LTC’nin önümüzdeki günlerde 85 ila 95 dolar bölgesi arasında konsolide olması daha olası görünüyor.

LTC/USD chart by TradingView

Haftalık grafikteki durumun daha iyi olduğu kabul edilebilir, çünkü fiyat direnç bölgesine yakın hareket ediyor. LTC/USD 90-100 dolar aralığında sabitlenebilirse, bir kırılma ve ardından 110 dolar işaretine doğru bir hareket görebiliriz.

Litecoin fiyat tahmini yazısının yazıldığı sırada LTC, 89,29 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Litecoin fiyat tahmini içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin