Litecoin fiyat analizi: LTC/USD paritesi kritik bölgeye indi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fibonacci düzeltme seviyelerine göre (fiyatın önceki hareketin ne kadar olduğuna bağlı olarak yüzde ile ilgili destek ve direnç alanlarını ifade eden yatay çizgiler) baz alındığında,Fib 0,382 ile Fib 0,50 arasında konsolide edilen bir ayda Litecoin Fibonacci geri çekilme alanında hareket etti.

Konsolidasyon aşamasında LTC/USD paritesi 147 dolardan 76 dolara gerileyerek yüzde 48’lik bir geri çekilme sonrası 3 günlük grafikte bir ayı flaması oluşturdu. Bu, başlangıç ​​hareketi ile aynı yönde bir kopmaya neden olan bir devam deseni olarak kabul edilir. Sonuç olarak, bu düşüş formasyonu bayrak direğinin yüksekliğini ölçerek alınan yaklaşık yüzde 25’lik bir düşüş yani yaklaşık 66 dolara kadar düşme potansiyelini içeriyor.

Şimdiye kadar, Litecoin Fib 0,618 seviyesine kadar yüzde 22’lik bir düşüş yaşadı ki düşüş formasyonun tamamlandığı anlamına gelebilir. Şu an LTC, yüzde 61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesinde işlem görüyor. Bu alan, ideal düzeltme bölgesi olarak kabul edildiğinden bu noktadan bir toparlanma da görebiliriz.

Litecoin gerçekten şu anki fiyat seviyelerinden toparlanmaya başlarsa yüzde 50 Fibonacci geri çekilme bölgesinin bulunduğu 85 dolar civarında bir direnç görebilir. Ancak, Fibonacci’nin geri çekilme seviyesi olan yüzde 61,8’i aşağı yönlü kırarsa genel trendin boğa görünümünden ayı görünüme döndüğüne dair güçlü bir sinyal oluşturur.

litecoin price

LTC/USD 12 saatlik grafiğine göre toparlanma görülebilir

LTC/USD paritesinin 12 saatlik grafiği ise ideal geri çekilme bölgesinin gerçekten LTC’nin toparlanmasına izin vereceğini gösteriyor. Bu zaman çerçevesinde, göreceli güç endeksi (RSI) ile LTC fiyatı arasında yükseliş eğilimi görülüyor.

Farklılıklar, RSI gibi bir osilatörün gerçek fiyat hareketine katılmaması durumunda ortaya çıkıyor. Bu nedenle, fiyatlar düşerken bir dizi daha düşük seviyelere iniş yapan RSI, iyileşme eğiliminin bir göstergesidir ve trend değişikliği olasılığının arttığını gösterir.

ltc price

Ek olarak, TD sıra göstergesi kısa süre sonra kırmızı dokuz şeklinde bir alım sinyali verebilir. Doğrulanırsa, bu yükseliş sinyali on iki ila kırk sekiz saatlik bir yükseliş veya yeni bir yukarı geri sayımın başlangıcına işaret eder. Litecoin’de bir alış baskısı, daha önce belirtilen tüm yükseliş sinyallerini 3 günlük grafikte görüldüğü gibi yüzde 50, hatta yüzde 38,2 Fibonacci seviyelerini doğrulayabilir.

cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin