Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yüksek ilgi görmeye devam ederken, Litecoin yeni bir ralli için harekete geçti. Birçok altcoin oynaklıktan yoksun olsa da bu ralli konsolidasyondan çıkma ve daha yükseğe çıkma şansı sağlayabilir. LTC, Bitcoin odaklı bu büyümenin avantajlarından yararlanıyor ve 57,55 dolardan işlem görüyor.

Dijital varlık uzun bir süre 42 ila 54 dolar arasındaydı ve desteği 46 dolardan tekrar test ederken, fiyat 25 Ekim’de 61 dolara yükseldi. Sonrasında hafif bir düzeltme oldu ancak momentum daha yüksek bir fiyatı destekliyor.

Litecoin fiyatı haftalık grafikte çok sert yükseldi

Litecoin’in günlük grafiği, son 1 haftada %25’e yakın arttı. Gelinen zirveler daha önce aşağı doğru bir kırılmaya işaret eden yükselen bir kanalda oluştu. Benzer şekilde mevcut fiyat eğilimi, şu anda bir yükseliş rallisine dikkat çekmesine rağmen fiyatın daha da düşmesine neden olabilir.

Bu yükseliş, mum çubuklarının altında pozisyon alan sinyal hattında vurgulanırken oynaklık da yüksek. Değişken piyasa, varlığın fiyatının yükselmesine neden olabilir ancak LTC halihazırda aşırı alım bölgesine ulaştı. Bu da trendin tersine dönebileceği anlamına geliyor. Bu durum 70 seviyesini geçen, varlığın aşırı satın alındığını ve bir satış baskısının ardından hemen battığını gösteren Göreceli Güç Endeksi tarafından da vurgulanıyor. Bu satış baskısı, varlığı aşırı alım bölgesinin altına geri koydu ancak değer bu bölgeye yakın kaldı.

Fibonacci geri çekilme aracı, belirli bir dönemde Litecoin için önemli destek ve direnç seviyelerini belirledi. LTC’nin önceki konsolidasyon aşaması göz önüne alındığında 53,97 dolar güçlü bir destek oldu. Fiyat 57 dolarlık desteğin altına düştü ve 53 dolara doğru ilerliyor. Bu, daha önce dört kez test edildiği için önemli bir LTC seviyesi. Değerin bu seviyeye düşmesi durumunda ortaya çıkabilecek potansiyel geri dönüşe dikkat edilmeli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin