Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin piyasası, yılın başından beri fiyatta önemli bir büyüme gördü. Bu yazı yazıldığı sırada LTC, yatırımcılarına bugüne kadar %93 oranında getiri sağladı.

LTC, 17,22 milyar dolarlık piyasa değeri ile 257,39 dolardan işlem görüyor. Dijital varlık kısa süre önce yükseliş eğilimi gösterdi, ancak bu yüksek değeri pazarda ileriye taşıyabilecek mi?

1 günlük Litecoin fiyat grafiği

Litecoin fiyatı, yükselen bir kanalda işlem görüyor ve fiyat kanaldan çıktıkça güçlü bir artışa tanık oldu. LTC, fiyatın 16 gün içinde 163 dolardan 258 dolara yükseldiğini gördü ve yaygın düşüşü yükseliş piyasasına çevirdi.

Bununla birlikte, LTC, 258 dolardaki dirence yakından işlem görüyor ve bu fiyat seviyesini reddederse, değer daha da düşebilir.

Dijital varlığın değerindeki artış, pazarda artan oynaklığa neden oldu. Bollinger Bantlarının ıraksaması oynaklığın arttığının bir göstergesi olurken, sinyal çizgisi mum çubuklarının altında hareket etti. Fiyatın düşmesi durumunda sinyal hattı destek görevi görecektir.

Bu arada, göreceli güç endeksi 68’e ulaştığı için aşırı satın alınmaya çok yakın olduğuna dikkat çekiyor. Piyasa, bu aşamada satış baskısının geliştiğine tanık oluyor ve eğer yükselirse, RSI denge bölgesine doğru itilecek.

Pazar trendleri değiştirirken, son dalgalanma nedeniyle ivme yüksek kaldı. Yükseliş ivmesi, varlığın yüksek değerini korumasına yardımcı olabilir, ancak satış baskısındaki artış bir düzeltmeye neden olabilir.

Mevcut Litecoin piyasası oldukça yükseliş gösteriyor. Bununla birlikte artan bir satış, dijital varlığın fiyatını 200 doların altına çekebilir. 50 hareketli ortalama ve 200 dolara yakın destek sağlayan sinyal hattı ile fiyat bu noktanın altına düşmeyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin