Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

Litecoin fiyat analizi: LTC için izlenecek önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Değerlemesi yüzde 33’ün üzerinde düşen Litecoin için Mart ayı pek iyi geçmedi. Son 7 gün içinde LTC toparlanma sürecine girerken, fiyat 13 Mart’ta şu ankinden %18 daha düşüktü. Bununla birlikte, yükseliş hissiyatı son birkaç gün içinde iyi bir şekilde arttı ve önümüzdeki hafta altcoin bir kez daha 243 dolar fiyat aralığına yönelebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada LTC, 3.4 milyar doların üzerinde 24 saatlik işlem hacmiyle 195 dolardan işlem görüyor. Geçen hafta kripto paranın fiyatının yüzde 13’ün üzerinde arttığını gördük ve bu eğilim devam ederse, anlık direnç yakında aşılabilir.

1 günlük Litecoin fiyat grafiği

Litecoin’in günlük grafiğine göre LTC, 209 dolarlık fiyat seviyesini denemeye ve aşmaya devam edecek. LTC piyasasında yükselen güçlü yükseliş ivmesiyle, bu seviyenin önümüzdeki 24-48 saat içinde bir desteğe çevrilmesi muhtemel. Böyle bir senaryoda LTC, 243 dolar fiyat hedefine yönelebilir ve Mart ayının ikinci haftasındaki düşüşünden bu yana yüzde 100 iyileşme kaydedebilir.

Bununla birlikte, trendin tersine dönmesi durumunda ani direnç kırılmazsa, LTC’nin düşen fiyatını durdurmak için desteğini 162 dolarda tutması gerekebilir. Ancak bu pek olası görünmüyordu ve ilk direnç düşerse, tüccarlar madeni para üzerinde uzun pozisyonlar açmaktan yararlanabilir.

Kripto paranın teknik göstergelerine göre, LTC’nin fiyatı önümüzdeki günlerde bir artış görebilir. Sinyal hattı nihayet yükselen MACD çizgisinin altına inerek yükseliş eğilimi gösterdi. RSI göstergesi tarafsız bölgede kalmaya devam etti ve hem alıcılar hem de satıcılar birbirlerini iptal ettikleri için kripto paranın ani bir satış tehdidi altında olmadığını gösterdi.

Litecoin’in fiyatı, 209 dolardaki anlık direncini destek seviyesine çevirebilirse, yüzde 100 iyileşme kaydedebilir. LTC piyasasındaki yeterli yükseliş ivmesi göz önüne alındığında, bu muhtemel görünüyor. Bununla birlikte, trendin tersine dönmesi durumunda, 162 dolara düşüş mümkün.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin