Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin fiyat analizi: LTC için izlenecek kritik seviyeler, beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın dün güçlü bir satıştan sonra toparlanmasıyla bugün için Litecoin fiyatı yükselişe geçti. LTC şu anda Coinbase’de 139 dolardan işlem görüyor.

Litecoin fiyat analizi

Genel kripto piyasası, daha önce görülen düşüş momentumundan kurtuldu. Çoğu altcoin yeşil renkte. Başta Ethereum, 1.400 dolarlık direnci yeniden test etmek için yüzde 5 kazanç kaydetti.

LTC/USD, 120 dolarlık desteğe ulaştıktan sonra 129,65 dolardan açıldı. O zamandan beri biraz yükseldi ve bir kez daha 135 dolar desteğinin üzerinde işlem gördü.

Analistler, Litecoin’in bu haftanın başlarında görülen kaybın bir kısmını daha da takip etmesi gerektiğinden kısa vadede yükselişe geçtiğine inanıyor.

Artan oynaklık gören LTC son 24 saat içinde 8,9 milyar dolarlık bir hacimle 123,65 – 141,02 dolar aralığında işlem gördü. 120 dolarlık desteğe doğru keskin bir düşüş dalgası, piyasada panik yarattı. Bununla birlikte LTC/USD 121 dolarda zirve yaptı ve daha fazla yükselişin net bir şekilde reddedildiğini gördü.

Litecoin, geçtiğimiz günlerde güçlü bir düşüş dürtüsünün ardından hızlı bir sıçrama gördü. Kripto para daha fazla yükseliş için mücadele etmeye devam ediyor.

150 dolar seviyesi çok kritik

Şu anda LTC/USD, 150 dolar alanına doğru geri çekilmeye devam edebilir. 150 dolarlık alan, çevresinde birkaç kritik teknik seviyeye sahip olduğu için çok önemli.

1- 61,8 Fibonacci düzelmesi şu anda 149,19 doların hemen altında duruyor.

2- 50 ve 100 hareketli ortalamalar sırasıyla 145,5 ve 151,3 dolar.

3- 153 dolar civarında küçük bir direnç seviyesi, Litecoin’i yerinde tutmak için ek potansiyele sahip.

150 dolarlık direnç alanı açıkça reddedilirse, Litecoin kısa bir pozisyon için mükemmel bir fırsat sunabilir. Bundan sonra, olumsuz yönde bir sonraki hedef 100 dolar civarında görülüyor.

100 dolarlık fiyat işareti, hem psikolojik olarak önemli bir sayı hem de önceki güçlü destek olduğu için çok önemli. Ek olarak Litecoin için önceki düşüş dürtüsünü ölçerken, 100 dolarlık alan yüzde 50 Fibonacci uzatma seviyesi ile de uyumlu.

Litecoin’in 120 dolarlık desteğe ulaşmasındaki mevcut başarısızlık, piyasanın orta vadeli yükseliş ivmesini sürdürmeye hazır olduğunun açık bir işareti olarak görülmemeli. Geçen hafta hem daha düşük hem de daha yüksek bir dip belirlendi. Bu nedenle Litecoin, önümüzdeki haftalarda çok daha uzun bir geri dönüş görebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin