Litecoin fiyat analizi: LTC, düşüşe devam edecek mi?

Litecoin fiyat analizi: LTC, düşüş eğilimini sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, fiyat trendindeki düşüş sebebiyle LTC’nin bugün düşüşe geçtiğini gösteriyor. Fiyatta bir düşüş gözlemlendiğinden, düşüş eğilimi kripto para biriminin değerini etkiledi. Ayılar, son yükseliş momentumunun ortasında bir giriş yapmayı başardığı için, düşüş eğilimi LTC’nin ABD doları karşısındaki değerini 205,6 dolar sınırına düşürdü. Genel olarak kripto para birimi bugün için azalan bir trend izliyor.

Son 24 saatte 205,6 dolar seviyesine düştü

24 saatlik grafiğe göre Litecoin fiyat analizi, aşağı yönlü hareket nedeniyle beklenmedik sonuçlar gösteriyor. Litecoin Fiyatı son 24 saat içinde 205,6 dolar seviyesine düştüğü için düşüş eğilimi oldukça etkili oldu. Fiyat fonksiyonu geçen hafta boyunca sürekli bir yükseliş eğilimi gözlemlendiğinden oldukça istikrarlıydı. Hareketli ortalama göstergesi (MA), fiyat seviyesinin hemen üzerinde, 205,98 dolar değerinde bulunuyor.

Litecoin fiyat analizi: 24 saatlik grafik

1 günlük fiyat grafiğindeki kırmızı mum çubuğu, bugün LTC/USD fiyatında bir düşüşe işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) eğrisi, düşüş müdahalesi nedeniyle endeks 46’ya düştü. Bollinger bantlarının değerleri de gün içinde değişti ve şimdi üst bant 264 dolar, alt bant ise 176 dolar değerini gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi: Sert düşüşe rağmen son sekiz saatte yükseldi

Dört saatlik Litecoin fiyat analizi, Litecoin son birkaç saat içinde tekrar yükselmeye başladığından, yükseliş eğiliminin yeniden toparlanmasını öngörüyor. LTC/USD fiyatı bugün erken saatlerde sert bir düşüşle karşı karşıya olmasına rağmen, fiyat son sekiz saatte yukarı doğru döndü. Bununla birlikte, LTC fiyatı hala 209 dolar olan hareketli ortalama değerinin altında seyrediyor.

Litecoin fiyat analizi: 4 saatlik grafik

4 saatlik grafikte oynaklık ılımlı, bu nedenle Bollinger bantları ortalaması fazla değişmedi ve LTC direncini temsil eden 207 dolar seviyesinde bulunuyor. Bunun yanında, üst Bollinger bandı 217 dolar seviyesinde ve alt Bollinger bandı LTC desteğini temsil eden 196 dolar seviyesinde bulunuyor. RSI, yükseliş eğiliminde 48 endeksinde işlem görüyor ve alıcıların momentumunun geri kazanıldığını ima ediyor.

Kripto para birimi için genel göstergeler, aşağı yönlü daha büyük bir eğilim nedeniyle düşüş tarafında. Analiz için mevcut toplam 26 teknik göstergeden 10’u nötr pozisyonda, 11’i satış pozisyonunda ve beşi alış pozisyonunda bulunmaktadır.

Litecoin fiyat analizi, ayıların vuruşundan sonra, fiyatın son birkaç saat içinde yukarı doğru hareket etmesiyle LTC’nin ivme kazandığını gösteriyor. Tekrar 207 dolar seviyesinde dirençle karşılaşmadan önce toparlanmanın birkaç saat daha devam etmesini bekliyoruz.

Cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin