Litecoin fiyat analizi: LTC boğaları hakimiyeti kazanabilecek mi?
Litecoin fiyat analizi: LTC boğaları hakimiyeti kazanabilecek mi?

Litecoin fiyat analizi: LTC boğaları hakimiyeti kazanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası düşüşünden sonra Litecoin düşüşe hızlı tepki vererek yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle, LTC direnç seviyesi olan 250 doları test ettikten sonra muhtemelen daha fazla yükselecek.

Kripto piyasası son 24 saat içerisinde keskin bir düşüşle karşılaştı. En büyük kripto para Bitcoin %9,33 oranında düşüş yaşarken Ethereum %10,53 oranında kayıp yaşadı. Genel olarak diğer kriptoalrda düşüş kaydetti.

Litecoin son 24 saat fiyat hareketi

Litecoin ise son 24 saat içerisinde fiyat oynaklığı gösteriyor. LTC  224,92 ile 275,26 dolar aralığında işlem görüyor. Ticaret hacmi %11,74 artarak toplam 3.724 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 16.1 milyar dolar civarında işlem görüyor ve piyasa değerine göre 14. sırada yer alıyor.

Litecoin Price Analysis: LTC spikes to $223, bulls looking to take over?
LTC/USD 4 saatlik grafik.

Yukarıda yer alan LTC 4 saatlik grafikte, yükseliş momentumun geri döndüğünü görüyoruz. Bu da muhtemelen bugün daha sonra direnç olarak test edilen 250 dolarda önceki desteğin ortaya çıkmasıyla sonuçlanacak.

Litecoin fiyatı geçtiğimiz haftalarda güçlü bir yükseliş kaydetti. Kasım başındaki ilk yükselişin ardından LTC sırasıyla 190 daha sonra 210 dolara kadar ulaştı. Oradan, hızlı bir ilerleme başladı ve Litecoin’i 300 dolar ile birkaç ayın en yüksek seviyesine çıkardı. LTC fiyat daha sonra 250 dolara kadar geriledi. LTC son olarak 13 Kasım tarihinden sonra tekrar 280 dolara kadar yükseldi.

LTC 280 doları ikinci kez test ettikten sonra keskin geri dönüş başladı. LTC hızlı bir düşüşe ve önceki destek alanını kırmaya yol açtı. Litecoin fiyatı sonunda 223 dolarda zirve yaptı ve daha fazla aşağı yönlü hareketin reddedildikten sonra fiyat yukarı hareketine başladı.

Litecoin fiyat analizi, bir önceki en yüksek seviye olan 280 dolarda yüzde 20’lik bir düşüşün ardından toparlanıyor ve yükseliş gösteriyor. Muhtemelen LTC bir sonraki en düşük 250 dolarda dirençle karşılaşacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin