Litecoin fiyat analizi: LTC boğaları hakimiyeti ele alabilecek mi?
Litecoin fiyat analizi: LTC boğaları hakimiyeti ele alabilecek mi?

Litecoin fiyat analizi: LTC boğaları hakimiyeti ele alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Fiyat kırılması başlangıçta yukarı doğruydu, ancak yükselişe geçmesine rağmen, kripto para 154 dolardan reddedildi. LTC bugün 15 Kasım’dan itibaren düşüşte olduğundan, ayılar yükseliş toparlanmasından daha fazla hasara neden olduğu için eğilim aynı görünüyor.

Genel olarak, daha geniş kripto para piyasası, son 24 saat içinde karışık bir piyasa hissiyatı gösterdi. Birçok kripto para, şu anda toparlanmasına rağmen Bitcoin de dahil olmak üzere farklı ölçeklerde kayıplar bildiriyor. Ethereum %5,8’lik bir kayıp bildirdiği için gerilemede bir adım önde ve birçok altcoin de negatif işlem görüyor.

LTC 1 günlük fiyat tablosu: LTC, desteği yeniden test edecek mi?

Litecoin 1 günlük fiyat analizi, kripto para bugün 129,4 ile 155,5 dolar aralığında işlem görüyor. Yazım sırasında, 149,3 dolardan işlem gördüğünü ve son 24 saatte yüzde 4,1’lik bir değer kaybı rapor ettiğini gösteriyor. İşlem hacmi bugün %19,6 azaldı ve piyasa değeri %3,89 düştü ve bu da %0,47 pazar hakimiyeti ile sonuçlandı.

Litecoin price analysis: LTC rejected at $154. Will bulls hold on to $148? 1

Hareketli ortalama, fiyat seviyesinin üzerinde 166 dolar seviyesinde, ancak Bollinger bantları ortalama çizgisinin altında bulunuyor. Bollinger bantları genişledikçe oynaklık yüksek ve düşüş trendinde olduğundan her iki taraf da eşit olarak aşağı doğru hareket ediyor. LTC’nin düşen fiyatına desteği temsil ederken üst limit 239 dolar ve alt limit 140 dolar seviyesinde duruyor. Göreceli güç endeksi (RSI) de ortalama değerinin oldukça altında işlem görüyor. Gösterge, 31 endeksinde aşırı satım bölgesinin sınırına yakın bir yerde bulunur ve düz bir ticaret çizgisini korur.

Litecoin fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Litecoin fiyat analizi, fiyat kırılmasının yukarı doğru olduğunu ve boğaların fiyatı 154 dolara kadar çıkardığını gösteriyor. Ancak ayılar daha fazla yükselmeye izin vermedi ve hakimiyeti ele aldı. Ayılar, fiyatı günlük mum çubuğunu kırmızıya çevirecek seviyeye indirdi. Fiyat şu anda iki ayın en düşük seviyesinde olduğundan, düşüş eğiliminin devam etmesi durumunda LTC’nin bugün daha düşük bir seviyeden kapanması yakın bir ihtimal.

Litecoin price analysis: LTC rejected at $154. Will bulls hold on to $148? 2

4 saatlik grafikte, üst Bollinger bandı 169 dolar seviyesinde ve alt bant 150 dolarda fiyat seviyesinin hemen üzerinde bulunuyor. Bu da boğaların yükselmeyi başarması durumunda fiyatın karşılaşacağı bir direnç seviyesi olduğunu gösteriyor. Hareketli ortalama, düşüş eğilimini tamamlayarak 150,7 dolardan işlem görüyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin fiyat analizi, kripto paranın daha düşük seviyelerde işlem gördüğünü gösteriyor. Teknik göstergelerin çoğu ayılar lehinde ve volatilite göstergesi de düşüş trendinin önümüzdeki günlerde devam edeceğine işaret ediyor. Çoğu sinyal düşüş eğilimi gösteriyor, ancak genel eğilime işaret ediyorlar. Bugün erken saatlerde yükseliş unsurlarının varlığı gözlemlendiğinden, LTC’nin 150 dolar seviyesinin üzerine çıkma şansı hâlâ var.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin