featured

Litecoin fiyat analizi: LTC 160 doların üzerinde konsolide oluyor – Yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden biri olan Litecoin için bugünkü fiyat analizi yükseliş gösteriyor. LTC için destek noktası 158 dolar seviyesinde iken direnç noktası ise 165,5 dolar seviyesinde.

Kripto para birimi 160 dolar ​​aralığının üzerinde konsolide oluyor gibi göründüğü için Litecoin fiyat analizi bugün için yükseliş gösteriyor. Değerde bir artış gözlendiğinden fiyat fonksiyonu yukarı yönlü. LTC, 18 Aralık tarihinden bu yana 143 dolar seviyesinde destek bulduktan sonra toparlanma hareketleri yapıyor. Çünkü fiyat trendi o zamandan beri yukarı doğru seyrediyor ve arada sadece iki küçük düzeltme gözlemlendi.

LTC/USD 1 günlük fiyat grafiği: LTC yukarı yönde hareket ediyor

1 günlük grafikteki Litecoin fiyat analizine göre, bu yazı yazılırken 162,5 dolardan işlem gördüğü için kripto paranın fiyatında bir artış olduğunu görülüyor. Kripto para birimi bugün 160,4 ila 163,9 dolar aralığında işlem gördü. Son 24 saatte yüzde 1,06 oranında bir artış yaşadı.

Ayrıca geçen hafta da yüzde 9,64 oranında bir artış yaşamıştı. Piyasa değeri de yüzde 0,71 arttı. Ancak son 24 saat içinde işlem hacmi yüzde 35,26 azaldı ve yüzde 0,48’lik bir piyasa hakimiyeti sağladı.

litecoin LTC

Bollinger bantları 23 Aralık tarihine kadar dik bir şekilde yaklaşıldı. Şimdi ise LTC için düşük volatilite gösteren dar bir kanal oluşturduğu için oynaklık nispeten düşüktür. Üst bant, LTC için direnci temsil eden 167 dolar seviyesinde ve alt bant ise 142 dolar seviyesinde.

Bollinger bantlarının ortalaması, LTC fiyatı için destek noktasını temsil eder. Bu seviye ise 155 dolardır. Hareketli ortalama (MA), Bollinger bantları ortalama çizgisinin hemen üzerinde, 155.20 dolar işaretinde. Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin alt yarısında endeks 47’de işlem görüyor. RSI yukarı doğru bir eğri üzerinde olmasına rağmen, açı dik değil ve düşüş tarafında dirence işaret ediyor.

Litecoin fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Litecoin fiyat analizi, dün başlayan ticaret seansının ilk dört saatindeki düzeltmeyi takip eden kripto para fiyat fonksiyonunu gösteriyor. Ancak daha sonra, gün içinde genel fiyat seviyesinin artmasıyla birlikte yükseliş çabaları da gözlendi. Ancak son dört saat içinde ayılar fiyatı tekrar aşağı çekiyor.

Bollinger bantları birbirinden geniş olduğu için 4 saatlik grafikte LTC için volatilite nispeten yüksekt. Ancak iyiye işaret, göstergenin her iki ucuyla birlikte yukarı doğru hareket etmesidir. Üst bant şu anda 167 dolar seviyesinde ve alt bant ise 154 dolar seviyesinde.

Bollinger bantlarının ortalaması, kripto para birimi desteğini temsil eden 160 dolardır. Göreceli güç endeksi (RSI), son dört saat içinde satış baskısı yeniden ortaya çıktığı için tekrar aşağı doğru bir eğri üzerinde, ancak RSI hala oldukça kabul edilebilir bir puan olan 58 endeksinde.

Litecoin fiyat analizinde sonuç olarak

Litecoin fiyat analizinde, fiyat genel olarak 162 dolara kadar yükseldiği için bugün yükseliş gösteriyor. Bununla birlikte, şu anda fiyat tekrar düzeltme aşamasında. Ancak LTC’nin daha fazla yükselmeye devam etmeden önce bugün 163.9 doları yeniden test etmesi bekleniliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin