Litecoin fiyat analizi: Boğalar kontrolü ele geçiriyor takip edilecek seviyeler
Litecoin fiyat analizi: Boğalar kontrolü ele geçiriyor takip edilecek seviyeler

Litecoin fiyat analizi: Boğalar kontrolü ele geçiriyor takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi son iki gün içerisindeki düşüş aşamasından sonra yükselişe geçmeye başladı. LTC, 20 Ekim günü 200 dolardan 207 dolara çıktı ancak ertesi gün 190 dolara kadar geriledi. Ancak boğalar kontrolü tekrar geri kazandı ve bugün fiyat yükseliş eğilimi gösteriyor. Böylece LTC fiyatı daha fazla aşağı yönü reddetmiş oldu. Boğalar için bir sonraki direnç seviyesi ise 196 dolarda yer alıyor.

Litecoin fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, boğaların bugün 190,7 dolardan 193 dolara kadar yukarı bir aralığı kapsadığı için yazım sırasında fiyat 193 dolara yükseldi. LTC son iki gün içerisinde düşüşte olduğu için hâlâ %3,5 kayıp var. Ancak kripto para son yedi gün boyunca %1,9’luk bir kazanç elde etti. İşlem hacmi, piyasa değerini yüzde 3 aşağı çekerek yüzde 18’lik bir düşüş eğilimi içerisinde.

Litecoin fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

LTC için Bollinger bantları, direnci temsil eden üst bandı 201 dolar, alt bandı ise 164 dolarda olmak üzere yukarı yönlü bir hareket gösteriyor. Göstergenin ortalaması, LTC desteğini 183 dolardan temsil eden fiyat seviyesinin altında yer alıyor.

Göreceli güç endeksi (RSI), 57 endeksinde yer alırken hafif yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu gösterge piyasada satın alma faaliyetlerini gösteriyor LTC için satın alma faaliyeti var fakat çok yoğun değil. Ancak, alıcıların becerilerini geliştirmeleri için oldukça geniş bir alan var.

Litecoin price analysis: LTC marks a higher low at $193, as bulls regain control 2

LTC saatlik 4 saatlik analize göre fiyat son zamanlarda küçük bir açık gösterdiğinden düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyat kırılması, bugünkü seansın başında yukarı yönlüydü ve ilk dört saat boyunca yükselmeye devam etti ancak daha sonra satış baskısı oluştu ve fiyat 193 doalra geriledi.

LTC / USD 4 saatlik fiyat tablosu. Kaynak: TradingView4 saatlik grafikte oynaklık oldukça Yazım sırasında Bollinger bantları yakınsama gösterdiğinden yavaş yavaş düşüyor. Bollinger bantlarının ortalama ortalaması, 4 saatlik grafikte LTC için direnci temsil eden 197 dolarda yer alıyor. Göreceli Güç Endeksine göre nötr bölgenin alt yarısına doğru bir eğişim olum piyasadaki satış faaliyetlerini gösteriyor.

LTC 200 dolar aralığının üzerinde son kırılması nedeniyle genel teknik göstergeler hâlâ yükselişte ve hareketli ortalamalar ve üstel hareketli ortalamalar ve MACD dahil olmak üzere neredeyse 14 teknik gösterge yükseliş eğilimini destekliyor.

Litecoin fiyatı 209 dolarda sert bir şekilde 190,7 dolara kadar geriledi. Şimdi ise 200 dolar işaretine yakın hareket etmekte zorlanıyor. Düşüşten sonra LTC konsolide oluyor ve boğaları LTC konsolide oluyor ve boğaların daha fazla yükseliş için daha fazla konsolidasyona ihtiyacı var.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin