Litecoin fiyat analizi: Altcoin için göstergeler yükseliş eğilimine geçti!
Litecoin fiyat analizi: Altcoin için göstergeler yükseliş eğilimine geçti!

Litecoin fiyat analizi: Altcoin için göstergeler yükseliş eğilimine geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin (LTC) fiyat analizi yükseliş eğilimi gösteriyor. Altcoin için direnç 56,70 dolar seviyesinde yer alıyor. Litecoin fiyat analizi, fiyat 56,10 dolar işareti için yükseliş eğilimi içerisinde. Aşağı yönde, Litecoin desteği 52,39 dolarda yer alıyor. Bu seviyenin altında yaşanabilecek hareket piyasa duyarlılığındaki değişimin işareti olabilir.

Boğalar ve ayılar şu anda Litecoin’in fiyatının kontrolü için bir savaşta ve yükseliş momentumu devam ederse, Litecoin direncinin 56,70 doların üzerinde bir kırılma görebilir. Diğer taraftan düşüş baskısı altında kalırsa altcoin fiyatı 52,39 dolardan destek bulabilir ve bir aralıkta kalabilir.

1 günlük Litecoin fiyat analizi grafiği, son 24 saatte 56,10 dolar işaretine ulaştığı için fiyatın bugün biraz arttığını gösteriyor. LTC/USD, son 24 saatte %6,99 ve haftalık grafikte %9,19 kazanç elde etti. Litecoin için piyasa değeri 4.025.570.644 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 603.807,410 dolarda yer alıyor.

image 366

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 47,05 seviyesinde yer alıyorken kripto para kısa vadede yatay hareket gösterebilir. MACD göstergesi, sinyal çizgisi ve nötr bir eğilim göstererek, kripto paranın yakın vadede bir miktar yatay hareket görebileceğini gösteriyor. MACD göstergesi, sinyal çizgisi MACD çizgisinin üstünden geçerken bir yükseliş geçişi gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Litecoin fiyat analizi 4 saate göre keskin bir yükselişte. Boğalar fiyatı 56 doların biraz üzerine çıkardığı için ilerleme oldukça kayda değer. Saatlik Hareketli ortalama (MA) şu anda 54,44 dolarda yer alıyor.

image 365

MACD göstergesi, sinyal hattı MACD çizgisinin üzerinden geçerken daha fazla yükselişin yaşanabileceğini gösteriyor. RSI 61,03’te ve aşırı alım koşullarını göstererek fiyatın yakın vadede hafifçe düzelebileceğini gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Aşağıdaki 1 günlük ve 4 saatlik Litecoin fiyat analizi, son 24 saat içinde fiyatta bir artış kaydedildiği ve yükseliş göstergelerinin yukarı hareketi desteklediği için alıcılar için cesaret verici işaretler veriyor. LTC/USD fiyat değeri büyük bir kaybın ardından toparlanıyor ve şimdi 56,10 dolar seviyesine ulaştı. Yükseliş momentumu güçlenirse, önümüzdeki saatlerde kripto paranın fiyatıda yükseliş kaydedebilir.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin