Litecoin, Ethereum Classic ve VeChain fiyat analizi: 28 Kasım
Litecoin, Ethereum Classic ve VeChain fiyat analizi: 28 Kasım

Litecoin, Ethereum Classic ve VeChain fiyat analizi: 28 Kasım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası düşüş yaşarken Litecoin, Ethereum Classic ve VeChain gibi altcoinler son iki gün içinde ayın en düşük seviyesine geriledi. Kısa vadeli teknik göstergeler, satış baskısı üstün geliyor ve düşüş eğilimi görünüyor.

Litecoin (LTC)

Litecoin kripto piyasasının Ekim ayında yükselişini takip ederek yükseliş eğiliminde fiyatı toparlamıştı. Bu ralli, fiyat hareketini yukarı kanalı kırmaya ve 10 Kasım tarihinde 25 haftanın en yüksek seviyesine ulaşmasını sağladı.

O zamandan beri, LTC boğaları durumu kendi lehlerine çevirmek için mücadele etti. Değerinin üçte birinden fazlasını kaydedildikten sonra 21 Kasım tarihinde %7,7’lik bir yükseliş gerçekleşti ancak uzun süreli bir yükseliş olmadı.

Geçen hafta, alt fiyatı %16,4 düşüşle düşüş trendi içerisine girdi. Bu düşüşle birlikte 27 Kasım’da bir ayın en düşük seviyesine kadar geriledi. Boğalar artan gücü toplayamazsa, satıcılar fiyatı 167 dolarda yer alana desteğin altına çekmeye çalışacak.

Yazım sırasında LTC 188.9 dolardan işlem görüyor. RSI, son iki gün içinde 38 işaretinde sinyal veriyor. Ek olarak DMI ve MACD göstergeleri de düşüş sinyaliyle RSI göstergesinin düşüş sinyalini doğruluyor.

Ethereum Classic (ETC)

ETC fiyatı üç aylık zaman zarfında ETC 44 dolar ve 60 dolar işaretini geçti. Alt endeksi %39,6 artarak (27 Ekim’den itibaren) 9 Kasım tarihinde on haftanın en yüksek seviyesine yükseldi.

Trend tersine dönerken, fiyat aşağı kanalda (paralel, beyaz) düştüğü için boğalar avantajı kaybetti. Ayrıca, fiyat hareketi, güçlü bir düşüş etkisini gösteren azalan üçgen şekli gösteriyor.

ETC 25 Kasım’da %10,42 azalan üçgen kırılmasının ardından boğalar avantajı sürdüremedi. Böylece, fiyat önümüzdeki birkaç gün içinde %15’in üzerinde düşerek 26 Kasım ayın en düşül seviyesine geriledi. Boğaların 51,5 dolar seviyesini kırmak için artan momentuma ihtiyacı var.

Yazım zamanında, ETC 46,13 dolardan işlem görüyordu. RSI yarı çizginin altında kaldı ve ayılar lehine bir sinyal veriyor. Son olarak dört ayda boğalar 44,7 dolar seviyesinde destek sağladı.

VeChain (VET)

Litecoin gibi VET de Ekim ayında Kasım ayının başlarına kadar uzanan bir ralli yaşadı. VET, Ekim ayında değerini iki katına çıkarttı ve 9 Kasım tarihinde zirveye ulaştı.  Daha sonra ise düşüş başladı.

Fiyat o zamandan beri %41,17 düşüş kaydettiği için güçlü bir düşüş gösteriyor. Fiyatlar aşağı kanalda (paralel, sarı) düşerken, VET 27 Kasım tarihinde altı haftanın en düşük seviyesini gördü.

Yazım sırasında VET 0,111108 dolardan işlem görüyor. RSI göstergesi 35 işaretinde zayıf dururken yarı çizgiye dokunmak için mücadele ediyor. Ayrıca, DMI göstergesi ayıları tercih etmiş gibi duruyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin