Kripto analistleri uyarıyor: Bitcoin dibi aramaya devam edecek
Kripto analistleri uyarıyor: Bitcoin dibi aramaya devam edecek

Düzeltme veya düşüş eğilimi: Litecoin, EOS, ADA, TRX fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün en iyi kripto paraların çoğu “kırmızı” bölgede. Her zaman olduğu gibi, Bitcoin düştüğünde, diğer dijital varlıkların fiyatları daha da düşüyor. Litecoin en büyük kaybeden kripto, %7’den fazla düştü, bu da en büyük 10 kripto para birimi arasında en yüksek endeks.

Piyasa kapitalizasyonu ise 170 milyar dolarda sabit kalıyor.

Litecoin/USD

Birkaç gün önce, Litecoin oranı %10 artarken en yüksek kazananlar arasında oldu. Ancak, şimdi durum tam tersi. Dahası, EOS ile yer değiştirdi ve ana kripto para birimleri sıralamasında 6. sıraya geriledi.

Ticaret Görünümüne göre LTC / USD grafiği

TradingView LTC/USD grafiği

4 saatlik grafikte, göstergeler aşırı satım bölgesine henüz ulaşmadı ve analistlere göre düşüşün olası bir şekilde devam ettiğini gösteriyor. Ancak, mevcut fiyatlar alanında, ortalama fiyat eğrisi ile parite desteklenebilir. Ayılar iterse, LTC sadece 72 dolar bölgesindeki düşüşü durduracak.

LTC’nin fiyatı yazı yazarken 77,72 dolardan işlem görüyor.

EOS/USD

Yıllık maksimum değerden geri dönerken, EOS fiyatı zaten 5,65 dolarlık desteği test etti. Ancak, ticaret hacimleri önemli ölçüde artmadığından parite bu seviyede sabitleyemedi.

Tradingview tarafından EOS / USD grafik

TradingView EOS/USD grafiği

Ayılar baskılarını sürdürüyor ve fiyat 5,25 – 5,20 ABD doları seviyesine gidiyor. 4 saatlik tabloya bakan analistler, 5,10 dolarlık seviye satın alma fırsatı verebileceğini düşünüyor.

EOS fiyatı yazı yazarken 5,29 dolardan işlem görüyor.

ADA/USD

Cardano , ilk 10 kripto para arasına girdi ve Tron’u pozisyondan uzaklaştırdı. Buna rağmen ADA oranı 0,083 doların üzerinde konsolidasyon gerçekleştiremedi ve 0,082 dolar destek seviyesinin altına düştü. Teknik analizlere dayanarak analistler, tekliflerin yerleştirildiği canlı bir “Üçgen” deseni sunuyor.

TradeA tarafından ADA / USD grafiği

TradingView ADA/USD grafiği

Geçtiğimiz 24 saat içinde ADA/USD fiyatı %4 azaldı ve şu anda 0,0821 dolar destek bölgesi altında işlem görüyor.

ADA’nın fiyatı yazı yazarken 0,083625 dolar seviyesinde işlem görüyor.

TRX/USD

Geçtiğimiz 24 saat içinde oranı yaklaşık %3,5 oranında düşürüldüğü için Tron, mevcut piyasa düzeltmesinden en az etkilenen paralardan biridir.

1 saatlik grafiğe göre, güçlü destek 0,023 dolar seviyesinde ve TRX’in Stokastik RSI göstergesine dayanarak elde etme şansı düşük olduğu analistler tarafından ileri sürülüyor.

TRX / USD grafiği tradingview tarafından

Muhtemel bir geri dönüş olabilir, belki de satıcılar ayın başından bu yana kırılabilecek 0,025 dolar seviyesinde bekliyor. Ancak, her şey hala genel pazar havasına bağlı.

TRX’in fiyatı yazarken 0,026306 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin