Litecoin için 100 dolar kritik
Litecoin için 100 dolar kritik

Litecoin’de kritik viraj: Bu seviyenin altına düşerse büyük kayıp kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya-Ukrayna krizinin iyice artmasıyla Litecoin de Bitcoin ile benzer bir şekilde düşüşe geçti. Şu an 95 dolar civarında bulunan Litecoin için 100 dolar kritik. Bu seviyenin altında kalıcı olacağını kanıtlarsa düşüşler derinleşebilir.

Litecoin fiyat analizi

Bu hafta, ABD doları karşısında Bitcoin, Ethereum, Ripple ve lLtecoin’de yeni bir düşüş yaşandı. Daha önce, LTC 115 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde yukarı yönlü bir kırılma girişiminde bulundu.

Bununla birlikte, ayılar 115 dolar bölgesinin yakınında aktif kaldı ve fiyat aşağı yönlü tepki verdi. 105 dolarlık destek bölgesinin altında keskin bir düşüş yaşandı. Fiyat 100 dolar seviyesinin altına bile düştü ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saat) altına yerleşti.

Şu anda 102 dolarlık destek bölgesinin yakınında konsolide oluyor. Yukarı yönde, ilk direnç 100 dolar seviyesine yakın. Bu seviye aynı zamanda 112 dolardan 97 dolara düşüşün %50 Fib izleme seviyesine yakın.

İlk büyük direnç 105 dolar seviyesi civarında. LTC/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde, 104 dolar civarında direnç gösteren büyük bir düşüş trendi çizgisi de var. Eğilim çizgisi, 112 $’dan 97 $’a son düşüşün %61.8 Fib geri çekilme seviyesine yakın seyrediyor.

Ana direnç, 115 dolar seviyesinin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saat) yakınında oluşuyor. Yeni bir artış başlatmak için fiyatın 115 $’ı geçmesi şart. Belirtilen durumda, fiyat 125 dolara yükselebilir. Bir sonraki kilit direnç 132 dolar olabilir.

Aşağı yönde, ilk destek 97 dolar seviyesine yakın. Bir sonraki kilit destek 92 dolar seviyesi civarında. 92 dolarlık desteğin altında aşağı yönlü bir kırılma olursa, fiyat 85 dolar seviyesine doğru düşmeye devam edebilir.

Litecoin (LTC) Price

Grafiğe bakıldığında, Litecoin fiyatı 105 doların ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saat) altında işlem görüyor. Genel olarak, 100 $ seviyesinin altında bir kapanış olursa fiyat düşmeye devam edebilir.

Teknik göstergeler

4 saat MACD: Düşüş bölgesinde hız kazanıyor.

4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 50 seviyesinin altında.

Temel Destek Seviyeleri: 97$ ve 92$

Temel Direnç Seviyeleri: 102$ ve 105$

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin