Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash, Bitcoin’den daha ileri düzeyde
Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash, Bitcoin’den daha ileri düzeyde

Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash ile artık uçuşlarınızı ödeyebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyada Bitcoin’i benimseyen ilk seyahat acentesi müşterilerini tekrar memnun etti. Artık uçuş ve konaklama için Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash ile ödeme yapabilirsiniz.

Bitcoin’i ilk kez benimseme kararı 2013 yılında hayata geçirildi

Bitcoin’i ilk kez benimseme kararı 2013 yılında hayata geçirildi. Böylece seyahat acentesi, kripto para birimini kabul etmek için bu alanda dünyanın ilk şirketi haline geldi. Şu andan itibaren şirket, pazar taleplerine yönelik geliştirilmesine ve adaptasyonuna yönelik hızlı adımlarla hareket ediyor. Ayrıca şirket ödeme hizmetlerini genişleterek üç kripto parayı daha sistemine ekliyor. CheapAir.com’un kurucusu ve CEO’su olan Jeff Klee, konuya yönelik şunları söyledi:

Şu anda erken aşamalarında olsak da, CheapAir.com gibi seyahat şirketlerinin tüm kripto paraları kabul ettiği bir gelecek görüyorum. Blockchain teknolojileri tüketiciler ve iş ortaklarımızla ödemelerde daha büyük bir rol oynayacak.

Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash, Bitcoin’den daha ileri düzeyde

Bitcoin’in dünyada en popüler kripto para olarak kaldığını akılda tutarak, ağının sorun yaşamadığını söyleyemeyiz. Bunlar arasında ölçeklenebilirlik, uçuculuk ve uzun işlem süreleri bulunur. Bu konular göz önüne alındığında, seyahat acentesi dikkatini Bitcoin’den daha gelişmiş özelliklere sahip olan Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash gibi diğer kripto para birimlerine çevirdi. Jeff Klee konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Biz müşterilerimizin talepleriyle yakından ilgileniyoruz. Son altı ayda, alternatif kripto paraları ödeme yöntemi olarak görmek isteyen müşterilerin sayısında çok büyük bir artış gördük. Bu nedenle en çok talep edilen üç kripto parayı sistemimize entegre etmek için çok çalıştık.

Seyahat şirketleri için kripto paraları kabul etmek zor

Jeff Klee’ye göre, özellikle seyahat şirketleri için kripto paraları kabul etmek zor. Jeff Klee açıklamalarına şunları ekledi:

CheapAir, müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz için dijital para ödemelerini sorunsuz bir şekilde yapmak için sıhhi tesisat yaptı.

Nisan 2018’de şirket Bitcoin ödeme işlemcisinin değiştiğini açıkladı. Böylece, kripto para borsası Coinbase şirketin operasyonlarını desteklemeye devam edemedi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin