Litecoin ayıları hakimiyeti almaya çok yakın! Geri dönüş umudu var mı?
Litecoin ayıları hakimiyeti almaya çok yakın! Geri dönüş umudu var mı?

Litecoin ayıları hakimiyeti almaya çok yakın! Geri dönüş umudu var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, kripto para birimi son 4 saat içinde bir kayıpla karşı karşıya kaldığından, düşüş eğilimi gösteriyor. Boğalar son 12 saatte piyasayı ele geçirse de düşüş trendi tersine çevrilemeyecek kadar güçlüydü. Fiyat eğrisi, son düşüş nedeniyle 61,62 dolar seviyesine geriledi. Satıcılar ısrarcı kalırsa kripto para değerinde daha fazla düşüş beklenebilir.

LTC/USD 1 günlük fiyat tablosu: Kripto para birimi değeri, 61,63 dolara düştü

Bir günlük Litecoin fiyat analizi, ayılar gün boyunca baskın kaldığı için kripto para birimi için olumsuz bir eğilim olduğunu doğruluyor. İlk günlerde yükseliş eğrisi hızlı bir şekilde ilerlese de bugünün trendi nispeten ayılar lehine ilerliyor. Devam eden düşüş trendi nedeniyle fiyat 61,63 dolara düştü. Bir günlük fiyat grafiğindeki hareketli ortalama (MA) değerini ele alacak olursak, 66,11 dolar seviyesinde duruyor.

image 343

Kısa vadeli trend çizgisi, boğaların önceki haftalarda piyasaya öncülük etmesi nedeniyle hâlâ yükseliyor. Bollinger bantları Göstergesinin değerlerini incelersek, üst bant 70,28 dolarda ve alt bant 51,73 dolara dokunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı şu anda 52.86, nötr bölgenin yakınında seyrediyor.

Litecoin fiyat analizi: Düşüş eğilimi sürüyor

Dört saatlik Litecoin fiyat analizi, ayılar son birkaç saattir fiyat tablosunu yönettiği için düşüş eğilimini doğruluyor. LTC/USD değerinde önceki saatlerde istikrarlı bir düşüş kaydedildi ve fiyat son dört saatte 61,63 dolara düştü. Düşüş dalgası yaklaşan dönemde devam edecek gibi görünüyor. Fiyat şu anda hareketli ortalama değerinin, yani 62,96 doların altında duruyor.

image 344

SMA 20 eğrisi ise SMA 50 eğrisinden daha yüksekte hareket etmeye devam ediyor. Şu anda üst Bollinger bandı 64,93$, alt Bollinger bandı ise 59.66$ değerini gösteriyor. RSI grafiği de aşağı doğru bir eğri gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin