Litecoin ABRA ve TapJets ortaklığı ile büyüyor
Litecoin ABRA ve TapJets ortaklığı ile büyüyor

Litecoin ABRA ve TapJets ortaklığı ile büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

22 Mayıs’ta, Litecoin ABRA cüzdanıyla işbirliği yaptı. Bu sayede platform, Litecoin mevduatlarına ve para çekme işlemlerine doğrudan destek veriyor. Amerika merkezli havacılık şirketi TapJets, ABRA cüzdan ile bir ödeme seçeneği olarak Litecoin’i kabul ediyor. Bu yeni ortaklık ile TapJets müşterilerinin ABRA cüzdanını kullanarak Litecoin ile ödeme yapmasını sağlanacak.

Litecoin ABRA ve TapJets ortaklığı ile büyüyor

Litecoin Vakfı’nın kurucusu Charlie Lee konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu önemli ortaklık ile Litecoin daha da büyüyecek. Litecoin’in diğer kripto paralar üzerindeki avantajları, LTC’nin teknik olarak entegrasyon kolaylığı ve küresel çapta yüksek değişim gösteren likidite olmasıdır.

TapJets, onaylanmış bir ödeme şekli olarak Litecoin’i portföyüne dahil etti. TapJets bu şekilde müşterilerine ödeme şekillerini genişletmek için başka bir ödeme seçeneği sunuyor. Geleneksel ödeme yöntemleri, TapJets’teki ekibin modern dünya ödeme tekniklerini kabul etmesiyle ortadan kaldırılıyor. TapJets CEO’su konuya yönelik şunları söyledi:

Litecoin’i zaten kabul ettiğimiz Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para ödeme seçeneklerine dahl eklemekten heyecan duyuyoruz.

Litecoin ABRA cüzdanıyla işbirliği yaptı

Bitcoin tabanlı para transfer servisi ABRA, kısa süre önce LTC’nin cüzdanlarına ücretsiz olarak aktarılabileceğini açıkladı.  ABRA bir mobil uygulama üzerinden çalışıyor ve uluslararası para transferlerini kolaylaştırıyor. Kullanıcılar uygulamayla yurt dışında yaşayan başka bir kullanıcıya kolay ve ucuz yoldan para gönderebilir. ABRA’nın kurucusu Bill Barhydt konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Çok havalı. Artık uluslararası Bitcoin ve Litecoin kullanıcıları TapJets için ödeme yapmak adına ABRAGlobal’ı kullanabilir. Sadece fon transferi için Litecoin fonksiyonunu kullanabilirsiniz!

Litecoin Vakfı kâr amacı gütmeyen bir organizasyon ve Blockchain teknolojilerini geliştirerek toplumun iyileştirilmesi için Litecoin’i çıkardılar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin