Lisk (LSK) Core 1.0 TestNet piyasaya sürüldü
Lisk (LSK) Core 1.0 TestNet piyasaya sürüldü

Lisk tokeni (LSK) diğerlerinden nasıl ayrılıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lisk öncelikle bir yazılım geliştirme aracı. Son yıllarda, birçok şirket ve kurum Blockchain teknolojisine geçiş yapmak istedi. Ancak bu entegrasyonu gerçekleştirebilecek yetkinliğe sahip olmadıkları için kod geliştiricilerini bulup fonlamak zorunda kaldı. Lisk, Blockchain üzerinde çalışan endüstriye özel uygulamalar geliştirmek için bir platform sağlayarak bu cepheye yardımcı oluyor. Peki Lisk tokeni (LSK)’ni benzersiz kılan nedir?

Lisk’in Pazarlama Müdürü Lisk’i anlatıyor

Lisk’in Pazarlama Müdürü Michael Borowiek, Lisk hakkında konuştu. Michael Borowiek’in ele aldığı konulardan biri yakın gelecekte Blockchain teknolojisinin potansiyeli. Borowiek, New York’ta doğdu ve İskoçya’da siyaset bilimi okudu. Michael Borowiek, Lisk’in merkezi olan Berlin’e gitti ve kentin startup ​​merkezine dahil oldu.

Michael Borowiek, mekezsiz sistemin, inanılmaz uygulama alanlarından ötürü herhangi bir insanın yapabildiğin üstünde ve hayret etmesi gereken bir fikir olduğunu düşünüyor. Küresel endüstrilerden oylamaya ve hayırseverlik hareketlerine kadar, herkes Blockchain teknolojisine doğru yatırım yaparak Blockchain teknolojisinden yararlanabilir.

Lisk tokeni (LSK) benzersiz kılan nedir?

Michael Borowiek’e göre, Lisk’in ayırt edici özellikleri, JavaScript, yan zincirler (Sidechain Geliştirme Kiti-SDK) ve modülerleştirmeye odaklanmasıdır. Daha büyük bir uzmanlığı ise Lisk Blockchain erişilebilirliği ve kullanıcı merkezli yapıda olmasıyla pazarlama ve toplum algısını değiştirebilecek güçte olmasıdır.

Lisk ekibi, uzun vadeli bir vizyon olarak Lisk Akademisi’nin eğitimsel pazarlama içeriğine dayanarak SDK’ları en yaygın kullanılan programlama diline dönüştürmek istiyor. Bu sayede Lisk ekibi, mevcut teknolojiyi geliştirecek küçük bir fikir olsa bile, herkesin fikirlerini platform aracılığıyla oluşturabileceğinden emin olacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin