LiquidEOS projesi
LiquidEOS projesi

LiquidEOS ve Dogethereum Bridge projelerinin detaylı incelemesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zincirler arası likidite sağlamak, kripto para birimi ekosisteminin ayrılmaz bir yönü haline geliyor. Pek çok proje, bunu farklı şekillerde yapsa da, tam olarak bunu sağlıyor. LiquidEOS bu amaçla Bancor’a dokunurken, Dogethereum Dogecoin ve ERC20 tokenleri arasındaki boşluğu dolduruyor. Her iki projenin de uzun vadede çok fazla potansiyeli var gibi görünüyor.

LiquidEOS projesi

Çoğu EOS meraklısı LiquidEOS’u ağdaki blok doğrulayıcılardan biri olarak biliyor. Bunun yanı sıra, proje farklı Blockchain ve kripto para birimleri arasında protokol kimya tanıtma konusunda da istekli. Bu, Bancor’un teknolojisini kullanarak şirketin daha geniş bir Blockchain deneyimi ve zincirler arası likidite sağlamasına yardımcı olacak.

Bu seçeneği araştırmanın temel amacı, EOS ağındakilerle uyumlu Ethereum ağındaki token dönüşümlerini yapmak. Hem EOS hem de Ethereum dApp’ları kullandıkça ve token oluşturma için bir ekosistem sunduğundan, her iki dünya arasındaki uçurumun daha da önemli hale gelmesi normal. LiquidEOS, bu fırsatın keşfedilmesinde büyük bir başarı görüyor. Çünkü küresel çapraz zincir likidite ağı oluşturmak için birkaç düzine ERC20 tokenini EOS’a getirecek.

Ayrıca, Bancor ile olan bu ortaklık genel piyasa şeffaflığını artıracak. Ticaret manipülasyonu, kripto para dünyasında büyük bir endişe kaynağı ve bu sorunların ele alınması daha da önem kazanacak. LiquidEOS’un sosyal etkisi göz ardı edilmemeli. Diğer şeylerin yanı sıra, evrensel temel gelir tokenlerinin çıkarılması da dahil olmak üzere farklı fırsatlar keşfedilebilir.

Dogethereum Bridge

LiquidEOS ile karşılaştırıldığında, Dogethereum birçok yönden çok farklı bir proje. Aynı zamanda piyasaya daha fazla ERC20 token likiditesi getirmeyi hedeflerken, Dogecoin ekosistemi için bunu yapıyor. Dogecoin’i bir şaka para birimi olarak reddeden birçok kripto para birimi meraklısına rağmen, kripto paranın genel likiditesini iyileştirmek açısından gerçek bir pazar var.

Şu ana kadar sadece Dogethereum Bridge’in bir testi yapıldı. Bu kavramın benimsenip benimsenmeyceği henüz belli değil. Eğer bu proje hem ERC20 tokenleri hem de DOGE için likidite geliştirmek açısından başarılı olursa, işler ilerlemeyi çok ilginç hale getirecek. Dogetheruem Bridge’in bu yıl piyasaya sürülecek olan Dogethereum para birimi ile ilgisi olmadığını belirtmek gerekiyor. Bir Dogecoin forku olan Dogethereum ile ERC20 Bridge, aynı adı kullanıyor gibi görünüyor. Tokenin kendisinin Bridge ile hiçbir ilgisi yok.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin