LinkedIn Başkanı:

LinkedIn Başkanı Michael Li artık Coinbase’de çalışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LinkedIn analitik ve veri bilimi eski başkanı Michael Li, Coinbase’de veri başkan yardımcısı olarak ekibe katıldığını açıkladı. Li daha önce 7 yılı aşkın bir süredir çeşitli rollerde LinkedIn’de çalışıyordu.

LinkedIn Başkanı: “Coinbase genişleme çabalarının bir sonucu.”

Li yeni işi ile alakalı düşüncelerini şu sözlerle anlatıyor:

Blockchain teknolojileri hızla oluşturuluyor, benimseniyor ve Coinbase bu gelişmeyi destekliyor. Verilere olan tutkumu, kripto para birimi ve Blockchain dünyasındaki sonsuz veri olanaklarını bir araya getirme fırsatı beni heyecanlandırıyor.

Coinbase yakın zamanda ekibini genişletmek için yoğun bir şekilde çalışıyor ve Li de en yeni katılımlardan sadece biri.  Muhtemelen önümüzdeki haftalarda ve aylarda Coinbase’e getirilen daha ilginç yetenekleri göreceğiz. Öyle görünüyor ki borsalar arası rekabet artıyor ve en önemlisi merkezi olmayan borsalar (DEX) yaygınlaşıyor. DEX’lerle mücadele etmek bu şirketler için düzenleyici kanunlara ve yaptırımlara bağlı. DEX hakkında çıkacak olumsuz kararlar merkezsiz borsaları yaygınlaşmadan bitirebilir. Aksi durumda büyük borsaların önlem alınıp yeni teknoloji ve kullanıcı odaklı ürünler geliştirmeleri gerekiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin