featured

LINK fiyatındaki yükseliş göz doldururken, yatırımcılar nasıl bir hamle yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, son birkaç gün içinde güçlü bir yükseliş avantajı ortaya çıkarırken 20/50/200 EMA seviyelerinin üzerine çıkmayı başardı.

200 EMA seviyesinin üzerinde bir yer bulmaya çalıştıktan sonra LINK alıcıları nihayet piyasada yükseliş eğilimi sergilemek için bu seviyenin ötesinde bir ralli başlattı.

Fiyat 20/50 EMA seviyelerinde bulunan önceki direnç noktalarının üzerinde ilerlemeye devam ederken, alıcılar daha taze yüksekler bulmaya devam etti. Mevcut satın alma çılgınlığı, bir yükseliş tepkisinden önce direnç noktasının yakınında bir gerileme görebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada LINK, 8,7 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %6,89 oranında bir artış kaydettiği anlamına geliyor.

LINK sıradaki engeli aşabilecek mi?

Son iki haftadaki bir dizi yüksek iniş ve çıkış, altcoin’i dört saatlik 20/50/200 EMA seviyelerinin üzerine itti. Bu arada LINK, dört saatlik zaman diliminde yukarı yönlü bir direnç noktasını işaretledi.

LINK grafik

LINK, son iki haftada %36’nın üzerinde bir yatırım getirisi elde etmesinin ardından şu anda direnç çizgisinin yakınında işlem görüyor. Son 24 saat içinde işlem hacimlerinde buna karşılık gelen bir artışla alıcılar, önümüzdeki seanslarda avantajlarını koruma niyetini paylaşıyor.

Devam eden boğa koşusu, fiyatı artırmaya devam ediyor. Bu nedenle, orta ve uzun vadeli bir perspektiften bakıldığında, alıcılar avantajlarını devam ettirmeye çalışacaklardır.

Ani trend çizgisi direncinden bir geri dönüş, 20 EMA seviyesine doğru bir düşüşe neden olabilir. Bu trend çizgisi direncinin üzerinde ani veya potansiyel bir toparlanma, 9,3 dolar bölgesinin yakınında ilk büyük direnç noktasının test edilmesinin yolunu açabilir.

Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) aşırı alım pozisyonu, potansiyel bir geri dönüş şansını canlı tuttu. Ayrıca, OBV son birkaç gündeki düşük zirveleri fiyatla aşağı yönlü bir şekilde ayrıldı.

Sırada ne var?

Son birkaç saat içinde, LINK’in çoğu borsadaki fonlama oranı, kademeli yükseliş trendine devam ettikten sonra pozitif kaldı. Alıcılar, fiyat düşüşü olasılığını ölçmek için bu oranlarda olası bir tersine dönüşe dikkat etmeli.

Bununla birlikte, hedefler tartışıldığı gibi aynı kalacaktır. Son olarak, LINK piyasa lideri olan Bitcoin ile %72’lik 30 günlük bir korelasyon paylaşıyor. Bu yüzden yatırımcılar, herhangi bir işlem yapmadan önce Bitcoin’in fiyat hareketini takip etmelidir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin