Chainlink (LINK) işlem hacmindeki hareketlilik dikkat çekiyor
Chainlink (LINK) işlem hacmindeki hareketlilik dikkat çekiyor

Chainlink (LINK) işlem hacmindeki hareketlilik dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink (LINK), güçlü fiyat hareketiyle yatırımcıları etkileyemese de, balinalar hala kripto para ile ticaret yapmakla ilgileniyorlar.

WhaleStats izleme hizmetine göre Chainlink (LINK), en büyük 1.000 Ethereum cüzdanı arasında en çok işlem gören kripto para birimi oldu. Tokenin hacmi yaklaşık olarak 2 milyon doları buldu.

Son 24 saat içinde balinalar, SHIB, CRO, OKB ve diğerleri gibi daha popüler tokenlerden daha fazla Chainlink (LINK) ticareti yapmayı seçti. Hesapta tutulan coin’ler lider tablosuna göre Chainlink, ağdaki en büyük cüzdanlar arasında 380 milyon dolarlık bakiye ile altıncı sırada kaldı.

Geçen hafta, balinalar hem Bitcoin hem de altcoin piyasalarında gerçekleşen küresel piyasa düzeltmesi nedeniyle daha önce açılmış pozisyonlarının çoğundan çıktı. Balinalar için en popüler token hâlâ SHIB tokeni olmaya devam ediyor.

Chainlink’te (LINK) son durum

Ne yazık ki LINK sahipleri için token, değerinin %7’sinden fazlasını kaybederken, hafta sonu yaklaşık %9’unu geri kazandı. Devam eden satış, Bitcoin’in fiyat hareketine bağlı olabilir. En büyük kripto para da hafta sonu yaklaşık %4 kaybetti. Bazı analistler, kripto para piyasası düzeltmesinin finansal piyasalardaki küresel riske bağlı olabileceğini belirtiyor.

Link Daily Chart

Yazım zamanında, LINK 27,2 dolardan işlem görüyor ve değerinin %6,5’ini kaybediyordu. Geçen ay, Chainlink, geçen hafta yüzde 17 değer kaybederken Bitcoin de yeni zirveyi test ettikten sonra 10 Kasım’da ulaşılan yerel zirveye göre kayıp %30’u buldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin