Piyasadan iyi performans gösteriyor: LINK her şeye rağmen toparlanacak mı?
Piyasadan iyi performans gösteriyor: LINK her şeye rağmen toparlanacak mı?

Piyasadan iyi performans gösteriyor: LINK her şeye rağmen toparlanacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink’in en son fiyat performansı, varlığın diğer kripto para birimlerinden ve piyasadan bağımsız hareket ettiğini gösteriyor. Son yedi gün içinde, Ethereum gibi varlılar %2’lik bir toparlanma kaydederken, LINK %20’nin üzerinde artış sağladı.

Santiment tarafından sağlanan zincir içi verilerin gösterdiği gibi, LINK, yüksek portföye sahip yatırımcıların işlem sayısında ve faaliyetlerinde büyük bir artış görüyor. Ancak, ağ etkinliğindeki artış, yıkıcı fiyat performansının bir sonucu olabilir.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1574887541068554240

Piyasadan bağımsız hareket ediyor

Son 30 gün içinde, LINK’in fiyatı, Ağustos sonunda dibe vurduktan sonra neredeyse %30’luk bir fiyat artışı gösterdi. Diğer dijital varlıklarla karşılaştırıldığında Chainlink, piyasadaki ayıların üstünlüğüne rağmen pazarda güç gösteriyor.

Bununla birlikte, Chainlink’in uzun vadeli hareketi bir boğa koşusu başlatmaktan uzaktır. Mayıs ayından bu yana varlık, çok sayıda başarısız yukarı kırılma girişimi ile uzun süreli bir konsolidasyon kanalında hareket ediyor.

Düşük ticaret hacmi ve varlığa girişler, kripto para piyasası toparlanma hareketlerine başlayana kadar LINK’te büyük olasılıkla geçerli olacak olan anemik fiyat performansının arkasındaki iki ana nedendir.

Aynı zamanda, token 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde hareket ediyor ve önemli direnç seviyesinin üzerinde yerini koruyor. Bu yüzden, Chainlink’in artık derin bir düşüş trendinde olmadığını söylemek yanlış olmaz.

Son yedi gün içinde Chainlink’teki hacim yükseliyor ve bu, tokeni bir sonraki direnç seviyelerine itebilecek yaklaşan bir volatilite artışının işareti olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin