Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Link fiyatını 8 doların üstüne tekrardan taşıyabilecek müthiş anlaşma

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink (Link) fiyatı 16 Temmuz 2020’de 8,80 doları görerek tüm zamanların rekoruna imza attı. Bu tarihten sonra düzeltme yiyen Link/USD paritesi 7 dolara kadar geriledi. Link/USD paritesini tekrardan yukarıya doğru taşıyabilecek müthiş bir anlaşma geldi. Anlaşmanın adresi bu sefer Avrupa.

Chainlink dev telekomünikasyon şirketi Deutsche Telekom Grubu şirketlerinden T-Mobile ile anlaştı. T-Mobile hem Avrupa’da hem de ABD’de geniş kullanıcı kitlesine sahip bir cep telefonu operatörü. T-Mobile ve T-Systems, Chainlink’in ağına bir node (düğüm) operatörü olarak katılıyor.

Link fiyatını 8 doların üstüne taşıyabilecek telekomünikasyon devi

Dev telekomünikasyon şirketi Chainlink’in oracle hizmeti ile ağ güvenliğini ve esnekliğini arttıracak. T-Systems’ın Blockchain Çözümleri Merkezi Başkanı Andreas Dittrich, public blockchain’ler içerisinde ilk kez Chainlink blockchain’inden destek aldıklarını açıkladı.

Chainlink’in oracle altyapısı sayesinde off-chain verileri blockchain’e güvenli ve hızlı biçimde aktarabiliyor.

Chainlink geçtiğimiz günlerde Çin’in ulusal blockchain’i BNS ile de oracle hizmeti sunmak için anlaşma gerçekleştirdi.

Deutsche Telekom ve Chainlink anlaşmasının medyaya yansımasının ardından Link/USD paritesi tekrardan yükselişe geçti ve parite 7.50 doların üstüne çıktı. Bitcoin ve kripto para piyasalarındaki kısmi canlılık devam ederse Link/USD paritesi tekrardan 8 doların üstüne çıkabilir. Aşağıdaki grafikte 2020 yılından beri Link/USD paritesinde yaşanan değişimi görüyoruz.

Chainlink fiyatında son dönemde yaşanan değer artışında DeFi çılgınlığının da pozitif yönde katkısı oluyor. Chainlink, DeFi platformlarına da oracle desteği sunuyor.

Decrypt

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin