featured

LINK, değer kazanmaya devam ediyor! Peki bu yükseliş ne kadar sürdürülebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında ilgiyle takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, son düşüş hareketlerinden piyasanın geri kalanı gibi etkilenmişti. Bu hareketi ile ayın en düşük seviyesine ulaştığından beri LINK, 13,5 dolar seviyesinden bulunan destek noktasından bir sıçrama yaşadı ve kazanç kaydetmeye başladı.

%23.6 Fibonacci direncinin altında bir kapanış, potansiyel bir kırılmadan önce 14,18 dolar seviyesinin yeniden test edilmesine olanak sağlayabilir. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, son 24 saatte %2,67 oranında bir kazanç kaydederek 14,49 dolardan işlem görüyor.

LINK 4 saatlik fiyat grafiği analizi

11,7 dolar seviyesinde bulunan destek noktası bir yıldan fazla bir süredir güçlü bir alım bölgesi olarak işlev görüyor. Bu yüzden LINK, bu destek noktasını yeniden işaretlemek için şubat ayının en düşük seviyelerinden geri döndü.

LINK grafik

Kısa bir süre sonra, bu toparlanma hareketi 18 dolar seviyesinde bulunan direnç noktası tarafından reddedildi. Boğalar nihayet 13 dolardaki bölgeye adım atarken satış hareketleri galip geldi.

Şimdi, 200 EMA seviyesinde yeniden testine doğru devam etmek için, LINK’in ikna edici bir şekilde 14 doların üzerinde güçlü hacimlerde kırılması gerekecek.

Alıcılar kararlılığını göstermeye devam ederse altcoin rallisi %23,6 seviyesinin üzerinde zorlayıcı bir kapanış yapabilir. Böyle bir durumda, 14 dolar ile 15 dolar aralığı, yükselen kama kırılmasının tehditlerinden ayrı olarak engeller oluşturacaktır.

Öte yandan, %23,6’lık direnci devirememek boğalar, 50 EMA seviyesini yeniden kırmaya yeniden teşebbüs etmeden önce 14,1 dolar seviyesinin yeniden test edilmesine sebep olabilirler.

Altcoin için teknik göstergeler

RSI, son beş gündür hızlı bir toparlanma yolunda. Endeks dengenin üzerinde zemin bulduğu için alıcılar üstün bir avantaj elde etti. Şu andan itibaren, alıcıların orta hattın yeniden testini önlemek için 55 ile 57 endekslerinde tutunabilmesi çok önemli olacaktır.

CMF, 4 saatlik zaman diliminde zayıf işaretler veriyor gibiydi. Fiyat son iki günde zirve yapmayı başarırken, osilatör düşüş eğilimi gösterdi ve sıfır işaretini geçmek için mücadele etti.

Sonuç olarak

14,5 dolar seviyesi, alternatif için acil bir büyüme yörüngesinin belirlenmesinde kritik olacaktır. Bu seviyenin altında bir kapanış, 14,1 dolar civarında bir destek noktasına geri gidilmesine sebep olabilir.  %23,6 seviyesinin üzerindeki herhangi bir kapanış ise grafiklerinde gecikmeli bir geri dönüşe yol açabilir.

Bununla birlikte, genel bir piyasa duyarlılığı altcoin’in bir sonraki hareketi için hayati bir önem taşımaktadır. Özellikle teknik faktörleri tamamlamak ve kârlı bir hamle yapabilmek için piyasanın geri kalanını takip etmek oldukça önemli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin