featured

LINK, piyasa düşüşte işlem görürken balinaların yardımı ile toparlanmaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina hareketleri son zamanlarda LINK üzerinde kılık değiştirmiş bir nimet hâline geldi. Geçen hafta büyük bir satış yaşayan kripto piyasasında, LINK token’ı zarar görenler arasındaydı.

Ancak düşen fiyatlar, dipten satın almaya başlayan kripto balinalarının dikkatini çekti. Tarihsel olarak konuşursak, balina eylemleri herhangi bir simgeye dikkat çekmede çok önemli bir rol oynar.

Blockchain analitik platformu Santiment, LINK balinalarının sadece dört ayda elinde bulundurdukları arzı %3’ün üzerinde artırdığını iddia etti. Ayrıca, 10 bin ila 1 milyon LINK token’ı tutan adresler, tam olarak üç yıl içinde en yüksek yüzdeye ulaştı.

LINK grafik

Başka yeni ne var?

Chainlink’in ünlü “feeds” protokolü, kripto pazarında daha fazla benimsenmeye başlıyor. Konumsal pazarlar platformu Thales, yakın zamanda Ethereum L2 çözümü Arbitrum’a geçeceğini duyurdu. Arbitrum’da “çok popüler” olan ve daha da önemlisi Chainlink tarafından desteklenen token’ları dağıtacaklar.

Veriler ne diyor?

Gözde altcoin, 20 Eylül itibariyle, kripto piyasasının geri kalanıyla uyumlu bir şekilde düşüş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada LINK, 7,30 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,5 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

Böylece altcoin, haftalık kayıplarını %6’nın biraz altına düşürmeyi başardı. MVRV oranı, bu boğa faaliyetine daha fazla yanıt verdi ve bu yazının yazıldığı sırada tekrar yeşile döndü.

Ayrıca aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, kripto para biriminin MVRV’si son altı ayın çoğunda kırmızı renkteydi. Ancak daha yakın zamanlarda, yatırımcıları altcoin ticaretinden daha fazla kâr biriktirmeye başladıkça bu metrik bir miktar iyileşme göstermeye başladı.

İki yıldan fazla bir süredir gözde altcoin, BTC’ye karşı düşüş eğilimi gösterdi. Sosyal hâkimiyet de aynı şekildeydi. Ancak bu anlatı, LunarCrush’ın yakın tarihli bir tweet’tinde bildirdiği gibi son zamanlarda değişti. LunarCrush’tan yapılan bir güncellemeye göre Chainlink’in sosyal hâkimiyeti, iki yıldan fazla bir süredir düşüş yaşamasının ardından nihayet düzlendi.

2022 yılının 4. çeyreğinin başlangıcına yaklaşırken Chainlink bu büyüme hareketlerine devam edebilecek mi? Hep beraber göreceğiz…

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin