Chainlink, staking bugün resmen yayına başladı

LINK analizi: Boğalar hangi fiyatı hedefliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizi, bugün boğaların söz sahibi olduğunu gösteriyor. Parite 7.90 doların üzerine çıkmaya çalışırken fiyat yavaş yavaş yükseliş bölgesine doğru ilerliyor. Kazançlar, destek seviyelerine yakın bir konsolidasyon dönemini izledi. 

Şu anda piyasa, başka bir yükseliş için bir temel oluşturacağından, yüksek bölgenin yakınında istikrar kazanmaya çalışıyor. Varlık piyasanın daha fazla üstünde ilerlemek için hevesi gibi duruyor.

Geç saatlerde fiyat, seansın en yüksek seviyesi olan 7.90$’dan geri çekildi. Chainlink (LINK) tokeni, son iki seansta boğaların inandırıcı bir şekilde günlük grafikte 7,05$’a yakın işaretini koruduğu için genel kazançları sürdürüyor.

LINK analizi: Boğalar kanalın üstüne götürebilecek mi?

LINK/USD, paritesi gün için %6.53 artışla 7.71$’dan el değiştiriyor. CoinMarketCap verilerine göre, 24 saatlik işlem hacmi %13’ten fazla kazançla 402 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

LINK analizi, günlük grafikte fiyat, 20 günlük ve 50 günlük EMA geçişinin üzerinde rahatça yer alıyor. Bu bir yükseliş işareti olabilir. Piyasa bu oluşumdan ipuçları alıyor.

LINK fiyatı yukarı yönlü bir uzantı arıyor

LINK/USD düşük oynaklığın ortasında yavaşça yükseliyor. LINK analizi, 13 Temmuz’dan bu yana yükselen en yüksek ve en yüksek dip oluşumunun ardından boğaların fiyatları kontrol ettiğini gösteriyor.

RSI(14), konsolidasyondan sonra ortalama çizgiyi aştığı için son birkaç seansta iyi performans gösterdi. Momentum osilatörü, zirve aşırı alım bölgesine ulaşana kadar toparlanmanın devam etmesini önerir.

LINK alıcıları, yükselişte 8.50$’lık yükselen kanalın üst trend çizgisini ve ardından psikolojik 9$ seviyesini test edecekler.

Öte yandan, düşüş hissiyatındaki bir değişim, tokeni daha da aşağı çekecektir. Seansın en düşük seviyesinin altına bir düşüş, 7.05 doları keşfedebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin