Chainlink, staking bugün resmen yayına başladı

LINK analizi: Altcoin sahipleri fiyatı yukarı doğru itmeye çalışıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LINK fiyatı, aşağı eğimli trend çizgisinden yukarı yönlü bir kopuş ile uzun süredir devam eden bir düşen kama modelinden kurtuluyor. Bu kırılma, piyasa katılımcısının hissiyatının rallilerde satıştan düşüşlerde satın almaya çevrildiğini ima ediyor. 

Varlıkların sahipleri ise daha fazla yukarı gitmek için uğraşıyor. Ortaya çıkan ralli, alıcıların taahhüdünü test etmek için 7,3 dolarlık ilk engele yükleniyor. Yatırımcılar işte tam da bunu merak ediyor; direnç kırılacak mı?

Chainlink analizi: Yükseliş momentumu devam ediyor mu?

Geçtiğimiz sekiz aylık düşüş ve belirsizliğe yanıt olarak, LINK/USDT paritesi, düşen bir kama formasyonuna dönüştü. Bu yükseliş modeli, genellikle kripto para fiyatı direnç trendini kırdığında hakim eğilimin tersine çevrilmesini teşvik ediyor.

Böylece, 4 Temmuz’da LINK fiyatı, azalan trend çizgisinden yükseliş eğilimi göstererek, varlık sahipleri için bir toparlanma fırsatının sinyalini verdi. Yeniden test sonrası ralli, altcoin’i %23.47 artışla mevcut seviyesi olan 7.32$’a yükseltti.

Bu artış, alıcıların bu ralliyi ilerletmeleri için daha yüksek bir zemin elde etmeyi umarak 7,3 dolarlık ani dirence çarpıyor. Bu yüzden, satın alma baskısı devam ederse, LINK fiyatı 7,3$ işaretini geri alarak 8$ psikolojik işaretine koşmalı.

Teknik detaylar ve kama deseni

Bir kama deseni için teknik kurulum, kripto para fiyatının 36.3$ ‘a yükselmesi gerektiğini, yani mevcut fiyattan %369 daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Tersine, bugünün günlük mum projelerindeki uzun fitil reddi, küçük bir geri çekilmeyi yaşatabilir. Bu olursa, altcoin fiyat olarak 6.62 dolarlık desteğini yeniden test edebilir. Hızlı bir ter atma operasyonunda düşüş 6 doların altına kadar sarkabilir.

Teknik Gösterge

ADX göstergesi: ADX eğimi yeniden yükselmeye başladı ve yükseliş momentumundaki büyümeyi vurguladı.

Girdap göstergesi: Yükseliş hizasında VI+ ve VI- eğimi arasındaki sabit bir yayılma, pazardaki agresif satın almayı yansıtır. Ayrıca, bu eğimler birbirinden ayrılmaya devam ettikçe, alıcılar uzun ticaretleri için ek bir onay alacaklardır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin