LINE token inşaasında 5 merkezsiz uygulama ekleyecek
LINE token inşaasında 5 merkezsiz uygulama ekleyecek

LINE token ekonomisini inşa etmek için 5 DApps eklediğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain platformuna geçiş yapmak isteyen mesajlaşma devi LINE token ekonomisi geliştirmek için beş merkezi olmayan uygulamayı (DApps) eklediğini resmi olarak duyurdu.

LINE token inşasında 5 merkezsiz uygulama ekleyecek

Şirket Cuma günü yaptığı basın açıklamasında, şirketin kendi token ekonomisini oluşturmaya çalışmasıyla gelecek haftalarda 1-Tahmin, 2-Soru-cevap, 3-Ürün incelemesi, 4-Gıda incelemesi ve 5- Yer incelemesi, uygulamalarının başlatılacağını söyledi. Bu çabanın bir parçası olarak, LINE, ABD olmasa da, Japonya dışındaki pazarlara bağlantı kartını önümüzdeki ay ki BitBox Borsası’yla sunmaya başlayacak. Dapp’lar Overview olarak adlandırılacak ve aşağıdaki hizmetleri sunacak:

  • Kullanıcıları sorularını cevaplamak için ödüllendiren Wizball Overview.
  • Bir tahmin pazarı oluşturan 4CAST Overview.
  • Ürün yorumlarını göndermek için kullanıcıları ödüllendiren Pasha Overview.
  • Kullanıcıları benzer şekilde yiyecek incelemeleri yayınlamak için kullanıcılara ödüllendiren, STEP Overview.
  • Kullanıcıları rekreasyon etkinlikleri ve tatil gezileriyle ilgili hikayelerini paylaşmaya teşvik eden TAPAS Overview.

Wizball ve 4CAST uygulamalarını sadece Japonlar kullanacak

İnceleme sürümleri 2018’de yayınlanacak olsa da, şu anda beta sürümlerinde kalan Wizball veya 4CAST için bir zaman çizelgesi duyurulmadı. Üstelik, hem Wizball hem de 4CAST uygulamaları sadece Japonlar için kullanıma açılacak. Şirket, “ortak yaratma ekonomisi” oluşturmak için daha geniş çabalarının olduğunu şu sözlerle açıkladı:

LINE Token Economy konsepti, ortak oluşumlu Blockchain ağı LINK Blockchain’i (MainNet) kullanarak, ortak oluşturma ve karşılıklı büyümeyi teşvik etmek için kullanılır. Ayrıca kullanıcılar ve servis sağlayıcılar arasındaki ilişki yapısını düzleştirmeyi amaçlayan bir LINK ekosistemi oluşturmayı hedefliyoruz. 2019’dan başlayarak LINK ekosistemine katılmak için üçüncü taraf hizmetlerini öngörerek bir geliştirme kitini yakın zamanda açıklayacağız..

Bu kitin piyasaya sürülmesi, hizmet sağlayıcıların kendi Blockchain platformlarını geliştirmeye gerek duymadan bir token ekonomisine katılmalarına olanak tanıyacak sürümün eklendiğini gösterir.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin