Ödemeler devi Visa ve LINE bu kripto projesinde güçlerini birleştiriyor
Ödemeler devi Visa ve LINE bu kripto projesinde güçlerini birleştiriyor

LINE kripto token ekosistemi için iddialı bir plan sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya‘nın önde gelen mesajlaşma uygulaması LINE, 2018’in sonuna kadar iddialı olduğu kripto token ekosistemi planları açıkladı.

LINE kripto token ekosistemi ile LINK Blockchain’ini birleştirecek

Şirketin büyük kullanıcı tabanından yararlanmayı hedefleyen LINE, 160 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına sahip olduğunu iddia ediyor. Plan, daha önce duyurulan LINK tokeni çevresinde yoğunlaşıyor. 10 milyon dolarlık bir girişim fonu ve yeni başlatılan bir kripto para borsası ile desteklenen LINE, inisiyatifinin LINK Blockchain’e bağlı olan merkezi olmayan uygulamaların veya dApp’lerin gelişimine büyük ölçüde odaklanacağını söyledi.

LINE, LINK kartının tüketicilere yönelik çok çeşitli uygulamalar için, restoranlar ve diğer hizmetler için yapılan ödemelerden çevrimiçi içeriğin sunulmasına kadar çeşitli hizmetler vereceğini umuyor. 20 Eylül’deki Singapur etkinliğinde LINE, amacının, milyonlarca kullanıcıyı yeni kripto ekonomisine taşımak için mümkün olduğu kadar kullanımı kolay token ve beraberindeki uygulamaların yapılması olduğunu söyledi. Fikir, bir tür satış yoluyla LINK tokenlerini dağıtmak yerine, kullanıcıların dApp’ların kullanımıyla ödüllendirileceğidir. Geliştiriciler, şirketin kendi uygulamalarını geliştirmek için Blockchain platformu olarak kullanabilirler.

LINE’ın ölçekleme çözümü

Belki en büyük iddiası, LINE’ın platformunun ölçeklenebilirliğini destekleme planı. LINEAR NETWORK dublaj planı kendi başına var olan fakat diğer arazilerle etkileşim kurabilen kendi leafchains üzerinde varolan dApp’ları oluşturacak. LINEAR, akıllı sözleşmeler yoluyla chain to chain değiştirilebilen LINK tokeni tarafından desteklenecek.

LINE, şirketin sunumuna göre, LINK tokeninin yanı sıra Aralık ayında LINEAR NETWORK ağında birleştirmeyi düşünüyor. LINE, başlatmadan önce geliştirici kaynaklarını geliştirmek için harekete geçiyor. Buda ilk önce bir ekibin dApp’ların oluşturulmasını isteyeceğine işaret ediyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin