Lapp, Lightning Network, bitcoin
Lightning Network Lapp

Lightning Network Lapp ile 2021’de global ticareti yeniden şekillendirebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockstream, devrim yaratan Bitcoin teknolojisinin kullanıcı dostu özelliği arttıran bir Lightning Network uygulamas (Lapp) uygulamasını başlattı.

İlk 7 lapps uygulamalardan biri olan FileBazaar, içerik oluşturucuların fotoğraf gibi dijital öğeleri görüntü başına ödeme almalarına olanak tanıyor. Bu ödeme Lightning Network üzerinden yapılıyor.

Lightning Network popülerliği, bu ay aktif olarak faaliyet gösteren 2000’den fazla node ve bu teknolojiye yapılan yatırımlarla birlikte 2018’de artmaktadır.

Lapp etkileri 2021’de görülmesi bekleniyor

Geçtiğimiz hafta Lightning Labs’in ilk Lightning beta sürümü olan Lightning Daemon’u duyururken, Twitter CEO’su Jack Dorsey de dahil olmak üzere bağışçılardan 2.5 milyon dolarlık bağışta bulunduğunu yazmıştık.

Blockstream’in piyasaya sürülmesi, Lightning’in etkin bir pazar yeri olan Blockstream Store’un öncülüğünü yaptı. 22 Mart’taki bir blog yazısında şunlar söylendi:

“FileBazaar (ve yakın gelecekte duyuracağımız diğer yeni Lapps’lar) içerik oluşturucuların çevrimiçi olarak bağımsız bir şekilde işlem yapmasına izin veriyor. Bu onlara daha fazla kontrole sahip olma imkanı veriyor. Müşterilerinin isteklerini karşılayabilir ve tüketicilerle doğrudan iletişim hatlarını kurabilirler.”

Lightning Labs dahil olmak üzere kurumsal AI uygulama girişimlerinin birlikte oluşturulmasına odaklanan bir girişim fonu olan The Hive, teknolojinin 2021 yılına kadar bu inisiyeleri yapabileceğini tahmin ediyor.

Bitcoinist

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin