Lightning Network ağ kapalıyken işlem yapıyor
Lightning Network ağ kapalıyken işlem yapıyor

Lightning Network kullanıcı dostu cüzdan uygulaması çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i ölçeklendirmek için ikinci bir katman olan Lightning Network, bu yıl büyük bir büyüme göstermesine rağmen, birçok kullanıcı için hala biraz teknik. Şimdilerde, ağda çalışan büyük ekiplerden biri olan Lightning Labs, bloglarında yeni kullanıcıları Lightning Network’le tanıştırmayı amaçlayan daha çok kullanıcı dostu bir cüzdan yayınladıklarını duyurdu.

Lightning Network ağ kapalıyken işlem yapıyor

Özetle LN, Bitcoin’i depolayabilen ve daha hızlı daha ucuz olarak işlemleri kolaylaştırabilen, kapalı kanalları kullanarak çalışır yani sadece kanal kapandığında blok taşıma işlemlerini yapar. Bu özellik iyi ve kullanışlı, ama tabii ki bir LN node kurmak oldukça teknik bir mesele.

Bu yeni uygulama sürümü ile, ekip işlemleri basitleştiriyor. UI akıcı ve basit. İleri seviyedeki kullanıcıların istediği kadar zengin değil ama yeni gelenleri bunaltmamaya çalışıyor. Kullanıcıların kendi nodelerini çalıştırma seçeneği olsa da, kanal açmak için Lightning Labs nodelerine bağlandığından, kendi LN nodelerini çalıştırmaları gerekmiyor.

Bitcoin’i ölçeklendirmek için hala en iyi çözüm Lightning Network

Uygulama, kullanıcıların bir kanalda etkin bir şekilde istedikleri miktarı seçmelerine izin vererek, bir banka hesabı türü olarak soğuk depolamayı ele alır ve bu da hesabın sıcak depolama olmasını sağlar. Ekip, kullanıcıları sıcak cüzdanlar teknik açıdan hassas olmaları nedeniyle riski en aza indireceğini umuyor. Bitcoin’i ölçeklendirmek ve daha geniş bir kitle benimsemesi için gelişmiş hala en iyi çözüm Lightning Network. Bu uygulama LN için ileriye dönük iyimser bir adım.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin