Lightning Network üzerinden Bitcoin satın almada yeni dönem
Lightning Network üzerinden Bitcoin satın almada yeni dönem

Lightning Network üzerinden Bitcoin satın almada yeni dönem

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) cüzdanı Zap geliştiricileri, en popüler kripto para birimini bir banka hesabı kullanarak satın almanın yeni bir yolunu açıkladı. En ilginç şey, bunun çalışması için kullanıcıların, Lightning Network (LN) aracılığıyla BTC satın almalarıdır.

Lightning Network üzerinden Bitcoin satın alma

Kripto para cüzdanı Zap, Olympus adında yeni bir Lightning özellikli fiat ve kripto servisi sunacağını duyurdu . Kullanıcılar ayrıca birkaç saniyede fiat’tan LN ödemeleri almaya devam edebilecekler. Bilgiler, 19 Eylül’deki blog yazısında kripto geliştiricisi Jack Mallers tarafından yayımlandı. Lightning Network, Bitcoin ölçeklenebilirlik problemlerine nihai çözüm olması beklenen Bitcoin için zincir dışı bir ölçeklendirme çözümüdür. Bununla birlikte, çözüm henüz daha fazla sayıda kullanıcıya ulaşmaya hazır değil ve halen geliştiriliyor. Bu konuda Mallers şunları söyledi:

Olympus, depolanmayan Lightning’ı ana akım benimsenme ve kitlelere yerleştirme şansı vermek için tasarlandı, ancak bu herkes için değil. Zap ile her zaman sizin seçiminiz olacak ve açık kaynak kodumuzu istediğiniz zaman denetleyebilirsiniz.

Olympus ile amaç, LN ödemelerini kolaylaştırmak

Olympus ile amaç, LN ödemelerini kolaylaştırmak. Olympus, iOS, Android, Mac, Windows ve Linux’ta Zap cüzdanı kullanıcıları için hazır olacak. KYC ve AML’nin Zap kullanması gerekmese de bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcıların bu kurallara uygun olması gerekir. Kullanıcıların yeni Olympus çözümünü kullanmak için Zap cüzdanına ihtiyaç duymadıklarını belirtmekte fayda var. Gerçekten de Olympus kullanmak isteyen herhangi bir harici uygulamaya, ürüne veya işletmeye açık olacak.

Şu anda testler devam ediyor. Zap şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde para verici lisansları için başvuruda bulunuyor. Mallers, Lightning çözümleri sunmak için diğer sitelerin yanı sıra Coinbase veya BitPay’i de beklemeyecek. Bu entegrasyon olmadan önce uzun yıllar geçebilir, çünkü BitPay ve Coinbase karar vermede oldukça tutucu şirketler olurlar.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin