https://kriptoparahaber.com/1-milyar-dolarlik-kilitli-degere-ulasan-ucuncu-defi-projesi-belli-oldu-curve.html
https://kriptoparahaber.com/1-milyar-dolarlik-kilitli-degere-ulasan-ucuncu-defi-projesi-belli-oldu-curve.html

Lider kaldıraçlı Bitcoin borsası, üç farklı ülkede yasaklandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para sektöründe vadeli işlemlerde en büyük platform olan BitMEX, son zamanlarda çok farklı ve ilginç gelişmeler yaşadı.

Dev Bitcoin borsası BitMEX üç farklı ülkede yasaklandı!

ABD Vadeli İşlemleri ve Emtia Komisyonu, şu sıralar CTFC’nin şirketi incelemeye başladıktan sonra borsadan önemli miktarda para çıkışından bahsettiğini, Bitmex’in üç farklı bölgede hizmet vermeyeceğini belirtti. Konuyla ilgili bir açıklamada, BitMEX artık Bermuda, Hong Kong ve Seyseller’deki kripto para birimi yatırımcılarına hizmet etmeyecek. Platformun son zamanlarda ciddi sorunlara yol açan kararının arkasındaki sebep, genel olarak düzenleme sıkıntısı olmasıdır.

Bilindiği gibi, CFTC tarafından açılan soruşturmadan sonra, şirket hem maddi hem de ahlaki açıdan ciddi bir güvenilirlik kaybına maruz kaldı. Bu süreçle ilgili yeni haberler önümüzdeki dönemde bekleniyor. Borsanın bu konuda iyileşmesinin zaman alacağı ifade edildi. Bilindiği gibi, İngiltere Reklam Standartları ajansı ASA geçtiğimiz günlerde, Bitcoin ile ilgili ‘yanıltıcı ve aldatıcı’ reklamlar yayınladığı için BitMEX’e dava açtı.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin