Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI nereye gidiyor? İşte izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin ve SushiSwap fiyat analizi: BNB ve SUSHI nereye gidiyor? İşte izlenecek kritik seviyeler

Lider Bitcoin borsası Binance 3. çeyrekte tüm zamanların en yüksek spot ticaret hacmine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para borsası Binance 2020’nin üçüncü çeyreğinde tüm zamanların en yüksek spot ticaret hacmine ulaştı.

Dev hacim

Borsa, spot işlem hacmini yaklaşık %110 artırarak, önceki çeyrekteki 146,3 milyar dolara kıyasla üçüncü çeyrekte 306,6 milyar dolar hacme ulaştı.

Binance’in vadeli işlem platformu da istikrarlı bir şekilde büyüyor. Üçüncü çeyrekte, borsanın vadeli işlem hacmi çeyreklik bazda %43,5 artarak 483 milyar doları aştı.

En büyük BNB yakımı

Üçüncü çeyrekte Binance, dolar değeri açısından en büyük BNB yakımını da gerçekleştirdi. Borsa, önceki çeyreğe göre %12.4 artışla 68 milyon dolarlık yerli token BNB’yi yaktı. Binance, kripto-kripto ticaret hacimlerine göre BNB’yi yakıyor.

Tarihsel olarak, Binance’in geliri esas olarak işlemseldi. Yani spot işlem hacimlerine ve tahsil edilen ücretlere dayanıyordu. The Block Research’e göre, borsa şu anda Çin’deki türev ticareti, borç verme ve eşler arası ticaret gibi diğer temel işlemlerden de gelir elde ediyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin