LG Uplus Blockchain ağını TBCASoft ile temin edecek
LG Uplus Blockchain ağını TBCASoft ile temin edecek

LG Uplus Blockchain destekli denizaşırı ödeme sistemine geçiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kore telekomünikasyon devi LG Uplus, abonelerine yeni bir Blockchain destekli denizaşırı ödeme hizmeti sunuyor.

LG Uplus Blockchain ağını TBCASoft ile temin edecek

Seul merkezli Kore telekomünikasyon devi LG Uplus, Japonya, Tayvan ve Amerika Birleşik Devletleri’nde küresel ortaklıklara katılarak, müşterilerine yeni bir denizaşırı ödeme hizmeti sunuyor. Blockchain teknolojisiyle desteklenen yeni hizmet, abonelerin bir taşıyıcıdan başka bir operatörün ödeme ağlarındaki satın alma işlemlerini tamamlamasına izin verecek. Yeni hizmet için mutabakat zaptı, LG Uplus, Tayvan merkezli FarEasTone Telekomünikasyon ve Japonya merkezli Softbank temsilcileri tarafından Perşembe günü imzalandı. Öte yandan ABD merkezli TBCASoft, son teknoloji Blockchain ağını sağlayan taraf olacak.

LG kullanıcıları Tayvan ve Japonya’da online ticaret yapabilecekler

Hizmet başlatıldığında, LG’nin kullanıcıları, aynı zamanda FarEasTone’lar için de geçerli olan Tayvan ve Japonya’da seçkin perakendecilerden çevrimiçi alışveriş yapabilirler. Blockchain teknolojisi, servisin doğrudan operatör faturalandırmasını kullanmasına olanak tanır, bu da işlemlerin kendi taşıyıcıları üzerinden kendi faturalarına yansıtılacağı anlamına gelir. Seagate Times ile müşterilerin döviz kurundaki dalgalanma risklerini en aza indirilecek. Aynı zamanda denizaşırı kredi işlemleri ücretleri için ayrı bir ücretlendirme yapılması da önlenecek. TBCASoft’un kurucusu ve CEO’su Ling Wu’ya göre, çapraz taşıyıcı ödeme sistemi, bir dizi Blockchain tabanlı sistemde, kimlik ve kimlik doğrulaması ile ilk sırada yer alıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin