featured

Level Finance, 1 milyar dolarlık işlem hacmini devirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans sistemi gitgide büyüyor. DEX borsalarına olan ilginin artmasıyla birlikte yeni projelerinde ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Merkezi borsaların yaşadığı sıkıntılar ve iflas etmesi yatırımcıları anında DEX borçlarına yönlendiriyor.

Merkez olmayan borsalar için en önemlisi ise güvenlik. DEX borsaları oldukça fazla siber saldırıya maruz kalabiliyor. Ancak yine de projeler bu açığı düşünerek önlemlerini alıyor. Son olarak piyasaya henüz yeni giriş yapan Level Finance, yatırımcılarda ilgi görebildi.

Şu an sadece PancakeSwap üzerinden satın alınabilen Level Finance (LVL), kısa süre içinde 1 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştı. Ancak proje şu an Hobbit borsasına giriş yapacak.

Level Finance, DEX borsasına yeni giriş yaptı

Merkezi olmayan borsanın piyasaya girişi yaklaşık iki ay oldu. Henüz iki olmasına karşın kısa sürede iyi işler başardı. Level, kullanıcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) vadeli işlemleri gibi finansal türevleri düşük ve ucuz ücretlerle alıp satmalarına olanak tanır. Ayrıca ilk teminatın 30 katına kadar yüksek kaldıraç sunar.

Platformdan alınan verilere göre, Level’daki Bitcoin vadeli işlemleri son 24 saatte işlem hacminde 12 milyon doları aştı. BNB Chain’in yerel BNB tokenlerinin vadeli işlemleri 11 milyon dolarlık hacim görürken, Ethereum vadeli işlemleri 7 milyon dolarlık hacim kaydetti.

BNB üzerine kurulan DEX borsası, sadece bugün içinde yüzde 25’in üzerinde arttı. Borsanın bir diğer yerel tokeni LGO ise daha yüksek bir artış gördü.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin