PagareX
PagareX ICO

Lending, Mining, Trading, Staking ve Affiliate kazançları sunan PagareX ICO başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lending, Mining, Trading, Staking ve Affiliate gibi yatırım alanlarında kazançlar sunan PagareX, ICO’sunun başladığını duyurdu. PagareX, çok sayıda yatırım imkânını mali bağımlılıkları ortadan kaldırarak sizlere sunan en güvenli ve en kârlı küresel karakterdeki kripto döviz ekosistemidir. Proje, sizlere sunmuş olduğu çok sayıda yatırım seçeneklerinde maddi olarak bağımsız olmanıza imkân tanıyarak öne çıkmaktadır.

Projenin Belirgin Özellikleri

  • Ekosistem içerisinde gerçekleştirdiğiniz yatırım çalışmalarınızın üzerinde tam hâkimiyet kurar, herhangi bir kayıp olmadan tam karşılık alırsınız.

  • Yatırım işlemlerinizde mali kurum ya da kuruluşa ihtiyaç duyulmadığı için çalışmalarınız üzerinden maddi kesintiler yaşamazsınız.

  • Kullanıcılarla birebir diyalog içerisine girebildiğiniz için kişisel verileriniz 3. kişilere paylaşılmaz bu sayede veri gizliliğiniz korunur.

  • Elinizde bulunan kripto paraların değerini, PagareX yatırım fırsatlarıyla arttırabilirsiniz.

  • PagareX Coin’in tavan fiyatı bulunmadığı için daima artma imkânına sahiptir.

PagareX Yatırım Fırsatları

PagareX sizlere ICO Komisyonu, Lending, Mining, Trading, Staking, Affiliate gibi kazanç fırsatları sunuyor. Bu fırsatlar sayesinde elinizde bulunan kripto paralarınızın değerini yatırımlarınız aşamasında kâr kayıpları yaşamadan arttırabiliyorsunuz.

ICO Komisyonu

ICO (İlk Coin Arzı) Projenin ekosisteminin tek çatı altından yönetilmesini engellemek adına sunulmuş olan en iyi fon yoludur. PagareX ICO’ya yalnızca site adresinden katılınabilmektedir.

ICO yatırım fırsatında 10 farklı seviye ve %26’ya varan komisyon kazancı sağlayabilirsiniz. Bu komisyon sistemi, PagareX kişisel linkinizle projeye dahil ettiğiniz ve ICO’ya dâhil olan arkadaşınızdan ICO süresince her alım aşamasından komisyon kazanırsınız.

Lending (Borç Verme) Yatırım Fırsatı

Lending kullanıcıların platforma sahip oldukları coinleri ödünç vererek günlük Bitcoin değişimine göre kazanç elde etmesini sağlayan yatırım seçeneğidir.

Lending seçeneği ile hem günlük kazanç sağlar hem de seçtiğiniz yatırım seçeneğinden de kazanç elde edersiniz.

Lending yatırımında kazanç eldesi otomatik bir robotun coinlerinizi düşük fiyattan bitcoin alıp yüksek fiyattan satmasıyla elde edilir. Sizin takip etmenize gerek kalmadan robot sizin yerinize takip ederek kazanç sağlar.

Yatırım dönemi sona erdikten sonra PagareX Coinlerinizi hemen platformdan geri alırsınız. Dilerseniz aynı yatırımı yine yapabilirsiniz.

Mining (Madencilik) Yatırım Fırsatı

PagareX Coin üretmekle ilgileniyorsanız, bu yatırım seçeneğini tercih edebilirsiniz. Mining yatırımını hem bireysel olarak hem de havuz madenciliği şeklinde yapabilirsiniz.

PagareX’te Coin madenciliğini dilerseniz Masaüstü bilgisayarınızdan dilerseniz de mobil cihazlarınızdan herhangi bir devre çipine ihtiyaç duymadan hızlı ve basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Trading (Ticaret) Yatırım Fırsatı

PagareX ile Tranding yani ticaret yapabilir ve kazanç ede edebilirsiniz. Bu yatırım fırsatını yalnızca PagareX Coin alarak coinlerin fiyatı düşüğünde alım gerçekleştirip fiyat arttıkça satış yapabilirsiniz. Coin alım satımından kazanacağınız kazanç tamamıyla doğru zamanlamayı seçmenize bağlıdır.

Staking (Finanse Edebilme) Yatırım Fırsatı

PagareX Coin aldığınız zaman faiz kazanmaya başlarsınız. Bu yatırım fırsatında yalnızca coini cüzdanınızda tutarak kazanç sağlanabilmektedir. Bu yatırımda elde edilen kazanç coinlerin güvenliğini ve sürekliliğini sağladığınız yani kendi banka ağınızı oluşturduğunuz için verilmektedir. Dilediğiniz coinlerinizi cüzdanda tutmak yerine bir döviz sitesine yatırarak faiz kazancını durdurabilirsiniz.

Staking2’ye katılabilmek için elinizde bulunan PagareX Coinlerinizi en az tutmanız gereken 15 gün süresi bulunmaktadır.

Affiliate for Lending (Çekici Affiliate) Yatırım Fırsatı

Projeye kullanıcı linkiniz üzerinden kişi yönlendirirseniz eğer bu durumdan kazanç sağlarsınız. Örneğin, 5 arkadaşınıza PagareX’ten bahsedip kendi linkinizi gönderdiniz ve içlerinden 3 tanesi PagareX’e katıldı ve de PagareX Coin aldı. O zaman siz bu 3 kişiden aldıkları her coin üzerinden bonus komisyonu kazancı elde edersiniz.

Program içerisinde 7 seviye bulunmakta ve her seviyenin kendi içerisinde komisyonu farklıdır.

ICO ve yatırım aşamalarına katılmak için detaylara linkten ulaşabilirsiniz.

Projenin white paper’ına buradan ulaşabilirsiniz. 


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin