featured

LedgerX, ilk uzun vadeli Bitcoin işlem opsiyonunu başlattı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LedgerX, ilk uzun vadeli Bitcoin işlem opsiyonunu başlattı. Uzun Vadeli Hisse Tahmin Güvenliği (LEAPS) adı verilen ticaret, 18 kasımda platform ile eşleştirildi ve 28 Aralık 2018 tarihinde sona erecek.

Anlaşma şartlarına göre, alıcı o tarihte 10,000 dolarlık bir fiyatla ya da bugünün fiyatı üzerinden neredeyse yüzde 30’luk bir fiyatla bitcoin alma hakkına sahip olacak.

Bununla birlikte, alıcı, fiyat 10.000 doları aşarsa (grev fiyatı olarak adlandırılır) sadece para kazandığı için, yatırım, kararlaştırılan tarihte fiyatın o seviyeye geleceğine olan güven seviyesinin bir yansıması olarak görülebilir.

Bu tür uzun vadeli vadeli işlem seçenekleri endüstride uzun süredir olgunluk işareti olarak görülmüş ve kısmen alana girmek için daha fazla kurumsal paranın yolunu açmasına yardımcı olabilir.

Toplamda 2 milyon 250 bin Dolar’lık Bitcoin satın almak üzere anlaşıldı. Fiyat, önümüzdeki yılın sonunda 10.000$’ın altında olursa satıcı bu işlemden kârlı çıkan taraf olacak ve alıcı yüksek fiyattan almak zorunda kalacak.

Ekim sonunda yapılan LedgerX lansmanından bu yana ticaret hacmi her gün büyüyor. Lansmanın yapıldığı hafta platformda 1 milyon dolarlık Bitcoin işlem hacmine ulaşıldı.

LedgerX, LEAPS seçeneğini Cuma akşamı 17.30’da listelemesine rağmen, gün sonuna kadar 500 bin dolarlık işlem hacmine ulaşması oldukça şaşırttı.

Şirketin bu güne kadar 16 milyon dolarlık Bitcoin işlemi gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin