featured

LedgerX, iflas işlemlerinde kullanılmak üzere 175 milyon dolar finans sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in yan kuruluşu olarak da bilinen LedgerX, çarşamba günü önemli bir karara imza attı. Bloomberg tarafından paylaşılan habere göre iflas için şirket önemli bir bütçe ayıracak. Yan kuruluşu LedgerX’in iflas işlemlerinde kullanılmak üzere 175 milyon dolar sağlayacağını bildirdi.

Paylaşılan rapora göre, para bugün en kısa sürede transfer edilecek. Kripto endüstrisi ise paranın nereden geldiğini merak ediyor. Şirketin yaptığı bir açıklamada para, LedgerX’in kripto türev işlemlerini aracılar olmadan temizlemek için yasal onay almayı amaçladığı için bir kenara ayırdığı 250 milyon dolarlık bir fondan geliyor. 

LedgerX, FTX Group’un 11 Kasım’da iflas açıklamasından sonra ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’na (CFTC) yaptığı başvurusunu geri çekti. FTX US, LedgerX’i geçen yıl satın almış ve adını FTX US Derivatives olarak değiştirmişti.

LedgerX, FTX’e finans sağlayacak

Bir CFTC sözcüsü, Bloomberg’e ajansın planlanan bir transferden haberdar olduğunu söyledi. 175 milyon doların alacaklılara geri ödeme yapmak için kullanılabileceği gelen haberler arasında. 

FTX borsasının şu anda toplam bir milyondan fazla alacaklısı var. Şirketin toplam bakiyesi ise 1,24 milyar dolar olarak açıklanmıştı. Ancak ödeme yapması gerektiği miktar daha fazla. Sorunun tam olarak nasıl çözüleceği ise tam olarak bilinmiyor.

FTX, ani bir likidite krizi nedeniyle bu ayın başlarında çöktü. Borsanın ana çöküşüne neden olan şirket ise Alameda Research oldu.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin